To je to što me zanima!

Konačno mladenka: Seksi Ana Sasso zablistala u vjenčanici

JOŠ JE BOMBA Na snimanju spota klape Rišpet Miss Jugoslavije 1982. pokazala je da bi se po ljepoti i sad bez problema mogla natjecati s upola mlađim djevojkama
Vidi originalni članak

Ivo Amulić (52) tužno je gledao za dugokosom ljepoticom koja se udaljavala od njega. Ali nije samo njemu bilo teško skinuti oči s Ane Sasso (49).

Na snimanju spota za pjesmu “Lumin” klape Rišpet splitska ljepotica, koja je prije točno 30 godina osvojila titulu Miss Jugoslavije, pokazala je da bi se po ljepoti mogla natjecati s upola mlađim ženama. Mnoge od njih ne mogu se pohvaliti tako vitkom linijom, zategnutom kožom i nogama bez celulita. Sasso je tijekom snimanja spota redatelja Željka Petreša u Etnoselu kraj šibenskog Solarisa promijenila nekoliko odjevnih kombinacija, a najupečatljivija je bila u bijeloj vjenčanici.

- Volim klape i zato mi je drago snimati ovaj spot. Pjesmu je napisao moj prijatelj Pero Kozomara, a kad sam je čula, oduševila sam se i nisam mogla odbiti poziv na snimanje spota - rekla je Sasso.

Kozomari je Ana bila jedini mogući izbor za ulogu ljepotice u spotu.

- Pjesma je lagana te odiše duhom 70-ih i 80-ih, koji s nama ostaje za vječnost, upravo kao što su Ana i njezina iznimna ljepota vječni - rekao je glazbenik i menadžer pjevačice Jelene Rozge.

Idi na 24sata

Komentari 68

  • triangle 08.06.2012.

    A znaš već kak je to u našoj Rvackoj,svi koji se usude bolje izgledati,biti uspješniji,bogatiji,sretniji ili ne daj bože ne imati dijete do neke dobi ili još veći grijeh NIKADA,su sebičnjaci,izopćenici,luzeri i kaj ti ga ja znam...

  • ruzica ruzic_1 08.06.2012.

    gabriela glup ti je komentar.što ce neka gospoda u pedesetim godinama koji ima posao,muza i djecu tj ispunjene u svim segmentima iliti poljima zivota biti ljubomorna na anu sasso koja je bez maceta i kuceta.fizicki izgled je donekle bitan ali najvaznija stvar u zivotu definitivno nije.

  • veselasigurno 08.06.2012.

    Ako nije nikada rodila onda i nije teško uz lovu takvo tjelo imati,znam da je vrlo teška istina ali shvatit će me žene rodilje.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare