To je to što me zanima!

Koncertni pohod na Sloveniju: Baruni u Mariboru 19. lipnja

Nakon odličnog nastupa u Metliki, te koncertnog vikenda u Vodicama i Benkovcu gdje su među ostalim zabavljali i goste iz Slovenije, Barunima se 'otvorilo'
Vidi originalni članak

'Došli su tiho i ušli u legendu', modificirani slogan poznat generacijama lako se može primijeniti na naše sljedeće junake.

Četvrt stoljeća pod svjetlima glazbene scene, hitovi koje pjevaju generacije i uvijek odlične fešte, poznate su osobine grupe Baruni.

A upravo su Baruni nedavno krenuli u koncertni pohod na Sloveniju i počelo je odlično. Nakon nastupa u Metliki, te koncertnog vikenda u Vodicama i Benkovcu gdje su među ostalim zabavljali i goste iz Slovenije, Barunima se 'otvorilo'.

Pozivi za gostovanja nižu se jedan za drugim, a fanovi su nestrpljivi kad će i njihovi gradovi doći na red.

Prva prigoda da uživate u live nastupu u Sloveniji nudi vam se već sutra, u petak 19. lipnja u Mariboru, gdje će Baruni nastupiti u svima dobro poznatom klubu Ribičija.

Sve ovo uvod je u prvi veliki koncert u Sloveniji, također u Mariboru. Koncert će biti u festivalskoj dvorani LENT 18. rujna. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • dion 19.06.2015.

    Svatko ima u zivotu ono sto mu dusu dira netko voli crno vino netko kad mu pjesma svira Ima onih sto se pale kad drugima lose ide tudja im je tuga hrana al' ti stvarno lose vide U zivotu sve se kvari srecu cine male stvari

Komentiraj...
Vidi sve komentare