To je to što me zanima!

Konstrakta je 'zapela' u gužvi na izlazu iz Hrvatske: 'Traje...'

Objavila je nekoliko Instagram storyja na kojima se može vidjeti nepregledna kilometarska kolona automobila koja čeka na ulasku u Srbiju
Vidi originalni članak

Izlazi iz Hrvatske, Bajakovo/Batrovci. Počela sam snimati negdje na pola kolone, napisala je srpska pjevačica Konstrakta (43). Zapela je u kilometarskoj gužvi na graničnom prijelazu, pa je o tome odlučila obavijestiti sve svoje fanove na društvenim mrežama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Objavila je nekoliko Instagram storyja na kojima se može vidjeti nepregledna kilometarska kolona automobila koja čeka na ulasku u Srbiju.

Ovakve gužve su karakteristične za ovo doba godine jer svi uglavnom putuju na more ili s mora. Iritiraju mnoge, uključujući i Konstraktu.

Inače, Konstrakta je jedna je od trenutačno najpopularnijih srpskih glazbenih zvijezda. U Zagrebu je nedavno nastupila s bendom Zemlja Gruva te otpjevala mnoge svoje uspješnice, među kojima i popularnu pjesmu 'In Corpore Sano.

DETALJI IZ DOMA Konstrakta: 'Mužu nije lako, pogriješila sam s djecom. Sinu i kćeri više nisam potrebna'

Pjevačica u posljednje četiri godine nastupa samostalno iako je još uvijek vezana za Zemlju Gruva, u kojoj je prije bila glavni vokal.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • ISKANDER ZG 23.07.2022.

    Nadam se da je ponjela lavor😜

  • 23.07.2022.

    Nema veze, bitno da si zdrava, da si zdrava...

  • simplicije23 23.07.2022.

    Ali stvarno ozbiljno: Tko je Konstrakta???

Komentiraj...
Vidi sve komentare