Show

Komentari 18

Konstrakta je 'zapela' u gužvi na izlazu iz Hrvatske: 'Traje...'

Konstrakta je 'zapela' u gužvi na izlazu iz Hrvatske: 'Traje...'

Objavila je nekoliko Instagram storyja na kojima se može vidjeti nepregledna kilometarska kolona automobila koja čeka na ulasku u Srbiju

Izlazi iz Hrvatske, Bajakovo/Batrovci. Počela sam snimati negdje na pola kolone, napisala je srpska pjevačica Konstrakta (43). Zapela je u kilometarskoj gužvi na graničnom prijelazu, pa je o tome odlučila obavijestiti sve svoje fanove na društvenim mrežama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Objavila je nekoliko Instagram storyja na kojima se može vidjeti nepregledna kilometarska kolona automobila koja čeka na ulasku u Srbiju.

Ovakve gužve su karakteristične za ovo doba godine jer svi uglavnom putuju na more ili s mora. Iritiraju mnoge, uključujući i Konstraktu.

Inače, Konstrakta je jedna je od trenutačno najpopularnijih srpskih glazbenih zvijezda. U Zagrebu je nedavno nastupila s bendom Zemlja Gruva te otpjevala mnoge svoje uspješnice, među kojima i popularnu pjesmu 'In Corpore Sano.

Pjevačica u posljednje četiri godine nastupa samostalno iako je još uvijek vezana za Zemlju Gruva, u kojoj je prije bila glavni vokal.

Najčitaniji članci