To je to što me zanima!

Konstrakta o spornim uskršnjim fotkama: 'Možda sam ignorant, ali tad nisam znala za slovo Z'

Gostujući u podcastu Agelast srpska predstavnica na Eurosongu je rekla da su stolići u obliku slova Z na fotografiji završili slučajno te da su htjeli postići simetriju. Dodala je i da je fotke snimala 'pod temperaturom'
Vidi originalni članak

Konstrakta je otputovala u Torino gdje će predstavljati Srbiju na Eurosongu, a prije odlaska govorila je o skandalu sa slovom Z.

POGLEDAJTE VIDEO:

Naime, na pravoslavni Uskrs je društvenim mrežama srpske nacionalne televizije RTS osvanula Konstraktina uskršnja čestitka. Na fotografijama  je pozirala u crvenoj haljini, s lavorom ispred sebe i dva manja stola u obliku slova 'Z' na kojima su stajale pisanice.

Twitter je fotografije označio kao neprimjerene, a mnogi su je prozvali zbog prisutnosti slova 'Z', koje Rusija jod početka agresije na Ukrajinu koristi kao simbol raspoznavanja vojske. S RTS-a su se oglasili o pitanju spornih fotki te ih uklonili.

Gostujući u podcastu Agelast rekla da su stolići u obliku slova Z na fotografiji završili slučajno te da su htjeli postići simetriju. Dodala je i da je fotke snimala 'pod temperaturom'.

- Hoćemo simetriju? Aha, imamo tu dva ova stolića koji su pritom neka loša kopija Rietveldove stolice... I sad je tu gomila stvari, neka jaja, a ništa nije isplanirano u tom trenutku - rekla je.

ZA NASTUP U TORINU Zrinko Ogresta: 'Konstrakti sam nosio borosane, pretresli su me'

- Možda sam ignorant, ali ja u tom trenutku nisam ni znala za slovo Z u tom kontekstu - zaključila je pjevačica.

POGLEDAJTE VIDEO: 'DUGO SAM SLUŠALA JOSIPU LISAC'

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Mr_Choc 07.05.2022.

    Ja mislim da ništa nije slučajno ali dobro, tko mene pita...Ne kažem da je striktno ona tražila da budu baš ti stolići na fotografiji ali netko to o tome odlučuje definitivno jest i mislim da ta osoba jako dobro zna što to znači kada je odlučio/la o tome.

  • Snjeguljica bez patuljaka 07.05.2022.

    Ako tad nisi znala za slovo Z, onda evo da te naučimo....slovo Z je slovo abecede i ne piše se sa dva stolića

  • mdcro24 07.05.2022.

    Svi su oni tamo isti, naravno da je Z namjerno bilo i da u komsijama bolest velike srbije zivi, doslovno kod svih

Komentiraj...
Vidi sve komentare