To je to što me zanima!

Kopira Angelinu: Severina konačno ima Brada Pitta...

Pjevačica godinama kopira Angelinu Jolie kojom je očarana. Često se slično odjeva. Angie i Brad slove za najglamurozniji i najseksi holivudski par
Vidi originalni članak

Severini (38) godi ako joj kažu da izgledom podsjeća na Angelinu Jolie (35). Obožavatelji joj često govore kako ima usne poput holivudske glumice. Kako bi joj što više sličila, nosila je plave kontaktne leće, odijevala se u crninu te stavljala dugačke ekstenzije. Prije dva tjedna Severina je prošetala crvenim tepihom Sarajevo Film Festivala ne ispuštajući iz ruke zaručnika Slavka Šainovića (41). Par je neodoljivo podsjećao na Brangelinu.
Slavko poput Brada Pitta (46) nije skidao gotovo identične crne sunčane naočale sa zlatnim okvirima, a pjevačica se zavodljivo smješkala i dijelila autograme poput holivudske dive. Severina je za filmski festival odjenula haljinu bez naramenica do koljena. Isti kroj nosila je Angelina na premijeri svog filma “Salt” u srpnju u Los Angelesu. Kako bi styling bio potpun, pjevačica je nosila jednostavnu narukvicu poput svog idola. Riječki vlasnik teretane, baš kao i Brad, nije obrijao trodnevnu bradicu. Slavko pritom ipak nije pokazao prsa kao holivudski zavodnik nego je zakopčao košulju i stavio kravatu. Čini se da Severina konačno ima svojeg Brada Pitta.

I NA SNIMANJU JE KOPIRALA ANGIE
Angie je lani u Cannesu na premijeri Bradova filma “Nemilosrdni gadovi” nosila bež haljinu i crveni ruž. Isti takav styling godinu poslije imala je Severina na Splitskom festivalu. Lani se za časopis fotografirala u istoj pozi kao nekad Angelina.

Idi na 24sata

Komentari 65

  • Grota 07.08.2010.

    Stvarno slici na Angelinu kao njezin tip na Brada hahahaha strava

  • Aganipidama 07.08.2010.

    Slavko Brad Pitt ? ?

  • sprinterica 07.08.2010.

    cijeli svijet ima brangelinu a mi imamo SLAVKOSEVU

Komentiraj...
Vidi sve komentare