To je to što me zanima!

Koranu je eNVy room pretvorio u crvenokosu Marilyn Monroe

Voditeljica je bila skeptična kada su joj rekli da će na snimanju kampanje imati crvenu kosu. Iz eNVy rooma kažu da je savršeno utjelovila Marilyn 21. stoljeća
Vidi originalni članak

Kampanja eNVy room za kolekciju jesen/zima 2012/2013 prikazana je u ožujku ove godine na Dove Fashion.hr-u pod direktorskom palicom fotografa Šime Eškinje. Zaštitno lice ovosezonske kolekcije je TV voditeljica Korana Gvozdić.

Inspirirani starim Hollywoodom i modom 40-tih i 50-tih, kolekcija jesen/zima 2012/2013 odiše retro prizvukom spajajući naočigled nespojive elemente kao što su dnevni komadi s večernjim, balansirajući između romantične čednosti i pin up seksepila.

- Uz Koranu nas veže dogogodišnja suradnja i prijateljstvo. Nosila je našu prvu samostalnu reviju 2004 godine, a gotovo i sve ostale naše revije do danas. Uzimajući još u obzir da je Korana fantastičan fotomodel, bilo je samo pitanje vremena kada će biti zaštitno lice eNVy room kolekcije. Mislimo da je Korana savršeno utjelovila crvenokosu divu Marilyn Monroe za 21. stoljeće - otkrili su iz eNVy rooma. 

Korana je komentirala da je to iskustvo bilo kao šlag na tortu nakon njihova osmogodišnjeg prijateljstva.

- Obožavam suradnje gdje se cijeli tim poznaje i kada kroz dobru zabavu snimanje prođe u sekundi. Dečki su me nazvali i ispričali mi kako će kampanja biti u crvenom tonu. Znala sam da se radi o predivnim haljinama u crvenim nijansama koje sam već imala priliku vidjeti, a kada su mi za kraj rekli 'imat ćeš crvenu kosu' priznajem bila sam donekle skeptična – zar ja crvena?? Bio je to pravi izazov. Sada mogu reći Vjeko, Nikica, Šime  - oduševljena sam - komentirala je Korana.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Nandy178 04.10.2012.

    uopće se ne skuži da je to ona, meni se ne dopada

  • BudimoRealniNe 03.10.2012.

    lijepoj ženi sve lijepo stoji :)

  • najjaći smo 03.10.2012.

    Ko rano rani Koranu grabi..:) nije losa ta mala..

Komentiraj...
Vidi sve komentare