To je to što me zanima!

Košarkaša uhvatili s novom djevojkom u krilu nakon što je Kardashianki priznao prevaru

Na snimci iz noćnog kluba u Wisconsinu koja je nedavno procurila na TikTok Tristan Thompson flerta s nepoznatom djevojkom koja mu sjedi u krilu. Čini se da je već zaboravio obećanje koje je dao Khloe Kardashian
Vidi originalni članak

NBA zvijezdu Tristana Thompsona (30) uhvatili su u društvu nove djevojke samo tri tjedna nakon što je bivšoj partnerici Khloe Kardashian (37), priznao da je ju je prevario s osobnom trenericom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, trenerica Maralee Nichols ostala je trudna, te je u prosincu rodila Tristanovog sina. Thompsona je tužila jer ju je ucjenjivao i tražio od nje da 'pobaci i šuti'.

Nakon što je DNK analizom potvrđeno da je dijete Tristanovo, košarkaš se na društvenim mrežama ispričao Kardashianki.

- Khloe, ti ovo ne zaslužuješ. Ne zaslužuješ slomljeno srce i poniženje koje sam ti nanio. Ne zaslužuješ da te se tretira na način na koji sam te ja godinama tretirao. Moji postupci sigurno nisu u skladu s tim kako te ja vidim. Osjećam veliko poštovanje i ljubav prema tebi. Bez obzira na to što ti možda misliš. Ponavljam, jako, jako mi je žao - napisao je tada.

OBITELJ JOJ JE PODRŠKA Khloe Kardashian ne dira što joj je bivši dobio dijete s drugom: 'Fokusira se na vlastitu sreću'

Međutim, sudeći po novom videu koji je procurio na TikToku, Tristan je nastavio istim tempom. Na snimci iz noćnog kluba u Wisconsinu košarkaš flerta s nepoznatom djevojkom koja mu sjedi u krilu.

@triciacaracoza Saw it with my own two eyes. Zero respect for this trash. #tristanthompson #khloekardashian #garbage #fyp #elfitup ♬ F U Anthem - Leah Kate

- Vidjela sam ovo svojim vlastitim očima. Nula poštovanja prema ovome smeću - napisala je korisnica TikToka koja je objavila sporni video. Dodala je i hashtag #KhloeKardashian.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • nap 27.01.2022.

    Tko jednom prevari opet ce

  • Iskrena mala 27.01.2022.

    Ova, jadna, fakat nema sreće.

Komentiraj...
Vidi sve komentare