Show

Komentari 4

Tristan je varao Kardashianku s trenericom, ona ostala trudna: Tražio je od nje da pobaci i šuti

Tristan je varao Kardashianku s trenericom, ona ostala trudna: Tražio je od nje da pobaci i šuti

NBA zvijezda je spavala s osobnom trenericom na proslavi svog 30. rođendana dok je još bio u vezi s Khloe. Sada je njegova ljubavnica trudna i procurile su poruke u kojima joj nudi 75 tisuća dolara ako pobaci

Košarkašu Tristanu Thompsonu (), bivšem zaručniku Khloe Kardashian, uskoro stiže treće dijete. Njegova ljubavnica, osobna trenerica  Maralee Nichols (31), zatrudnjela je dok je on još izlazio s Khloe, doznaje Daily Mail.

POGLEDAJTE VIDEO:

Prema sudskim dokumentima, Tristan i Maralee začeli su dijete u Houstonu u Teksasu tijekom proslave njegovog 30. rođendana u ožujku, dok je još bio u vezi s Khloe, s kojom ima trogodišnju kći.

Osobna trenerica sada traži od košarkaša da plati uzdržavanje djeteta, kao i nadoknadu medicinskih troškova i troškova vezanih uz trudnoću. Thompson je priznao da su imali seksualne odnose, no negira da su se družili prije ili poslije zabave.

S druge strane, Maraleeini odvjetnici tvrde da je afera započela najmanje pet mjeseci prije proslave.

U međuvremenu, TMZ je došao u posjed šokantnih Tristanovih SMS poruka ljubavnici, u kojima joj nudi 75 tisuća dolara da šuti i prekine trudnoću. 

- Ako misliš da će ti ovo dijete donijeti novac, griješiš. Svjesna si da se povlačim ove sezone. Ovo je Teksas, pa će ti alimentacija biti nekoliko stotina dolara. Zato ti je bolje da uzmeš ovih 75 tisuća koje ti nudim sada jer inače nećeš dobiti niti približni iznos tome s nezaposlenim ocem svog djeteta. Imat ćeš samo dijete s ocem koji neće biti uključen u njegov odgoj i s nekoliko stotina dolara mjesečno - stoji u poruci.

Najčitaniji članci