To je to što me zanima!

Kosor je zapjevala 'Mamica su štrukle pekli', pa 'Mama ŠČ!', a Let 3 joj 2014. posvetio pjesmu

Iako je ispala iz showa, pohvale na račun bivše premijerke pljuštale su na sve strane, a kroz emisije je imala veoma zanimljiv izbor pjesama
Vidi originalni članak

Bivša premijerka Jadranka Kosor (69) izazvala je brojne pozitivne reakcije kada je skinula masku kraljice u showu 'Masked singer', a posljednja pjesma koju je otpjevala ispod maske je 'Clandestino' francuskog glazbenika Manu Chaa.

Na kraju je ispala iz natjecanja, ali bivša premijerkla je imala zaista zanimljiv izbor pjesama tijekom showa.

MASKED SINGER Ispod maske Kraljice sakrila se Jadranka Kosor, a prepoznala ju je Nives: Divan glazbeni ukus!

Kraljica Kosor je kroz emisije izvela 'Mamica su štrukle pekli', zatim 'Teške boje' od Bareta i Majki, pa 'Mamu ŠČ' Leta 3, a u prošloj emisiji veliki hit 'Iznad Tešnja' Halida Bešlića. U polufinalu se odlučila za Manu Chaoa - Clandestino.

Inače, naši ovogodišnji predstavnici na Eurosongu, Let 3 su 2014. godine snimili pjesmu 'Omađijaj me' koja je posvećena upravo Jadranki Kosor.

Idi na 24sata

Komentari 53

  • vava5 23.04.2023.

    Nedovoljno zainteresirano gledate!Vise ne prolazi da nesto samo glupi gledaju.Maske su umjetnost,sve je super!O bivšoj prmijerki sve najbolje,iako je kao premijerku nisam tako doživljavala.

  • RI051_1 23.04.2023.

    Bravo za Kosoricu

  • Mali Perica11 23.04.2023.

    kud Ivo tud i Jadranka. Nisam vidio Ivu pa me zani.alo šta Jadranka radi tu....i tko može imati želudac pa ju gospođom zvati......

Komentiraj...
Vidi sve komentare