To je to što me zanima!

Kostelić o blizankama: Želimo veliku obitelj. Planirali smo ovo

Trudim se da ne budem neki bolesno ambiciozan roditelj koji će tjerati djecu da budu ono što sam si ja zamislio da bi oni trebali biti, izjavio je Ivica Kostelić za Večernji list
Vidi originalni članak

Najpoznatiji hrvatski skijaš Ivica Kostelić (39) nedavno je otkrio kako, sa suprugom Elin čeka blizanke. Uz sinove Ivana (5) i Leona (3), ova četveročlana obitelj u ožujku će postati bogatija za dvije djevojčice.

- Htjeli smo imati još djece pa je trudnoća bila planirana, no to je za nas bilo doista veliko iznenađenje. Tim više što sa suprugine strane, a kažu da blizanci dolaze po ženinoj genetskoj liniji, blizanaca nije bilo - ispričao je Kostelić za Večernji list te dodao kako je par želio da djevojčice imaju stariju braću što se na kraju i dogodilo. 

S obzirom na to da je cijeli život bio u sportu i sam skijaš volio bi da se njegova djeca bave nečim, no objasnio je kako ih neće na ništa prisiljavati. 

- Trudim se da ne budem neki bolesno ambiciozan roditelj koji će tjerati djecu da budu ono što sam si ja zamislio da bi oni trebali biti. Ja ću ih sigurno usmjeravati u sport, a hoće li oni biti vrhunski sportaši, ovisit će o njihovim predispozicijama. Meni bi najveće zadovoljstvo bulo da oni sa zadovoljstvom rade ono za što su se sami odlučili - zaključio je Kostelić koji se s Elin upoznao 2006. godine na ledenjaku Hintertuxer u Austriji. 

Par se vjenčao 2014. godine, a unatoč tome što Elin priča hrvatski, radi na tome da djeca pričaju i s dječacima komunicira isključivo na islandskom jer želi da nauče i njezin materinski jezik.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

ŠOKANTAN KRAJ? Meghan i Harry proživljavaju najteže dane u kraljevskoj obitelji 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 11.10.2019.

    Lijepo, baš lijepo!

  • povijest činjenica 11.10.2019.

    Svaka čast na brojnosti ... što imaš više djece - to si uspješniji ... bez obzira na status, moć, nofce ...

  • Uragan_1 11.10.2019.

    Lijepa obitelj ! Neka ih svako dobro prati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare