To je to što me zanima!

Kostelić objavio prvu fotku blizanki: 'Dobrodošle, cure'

Presretan sam. Sve je divno prošlo, posebno zahvaljujemo liječnicima i osoblju u bolnici koji su cijelo vrijeme bili izuzetno brižni i profesionalni, i u ovo zaista izazovno doba, rekao je Ivica. Prijatelji mu čestitaju na prinovi
Vidi originalni članak

Supruga Ivice Kostelića (39), Elin, u petak popodne rodila je blizanke u Petrovoj bolnici u Zagrebu. Proslavljeni skijaš na svom je Facebook profilu objavio prvu fotografiju djevojčica.

- Danas je prvi dan proljeća. Danas je vaš dan. Dobrodošle, cure moje - napisao je ponosni Ivica u opis fotografije. 

O IMENIMA JOŠ RAZMIŠLJAJU Elin rodila blizanke, Kostelić je presretan: 'Slavlje će pričekati'

Njegovi prijatelji su mu u komentarima čestitali na prinovi i poželjeli sreću.

- Presretan sam. Sve je divno prošlo, posebno zahvaljujemo liječnicima i osoblju u bolnici koji su cijelo vrijeme bili izuzetno brižni i profesionalni, i u ovo zaista izazovno doba, dali sve od sebe da porod prođe u najboljem redu. Elin je rodila prema predviđenom terminu, što je rijetko običaj kada mame nose blizanke, no drago mi je da je sve dobro jer je pred kraj dosta teško podnosila trudnoću - rekao je Ivica za Večernji list. Dodao je kako su razgovarali već i o imenima djevojčica ali to će tek definirati. 

- Iako smo svi oduševljeni, slavlje će ipak pričekati neka bolja vremena jer se mi, od početka krize s korona virusom, držimo toga da ostanemo kod kuće - dodao je.

Elin je nedavno rekla kako su presretni jer im na svijet dolaze dvije curice, a bitno im je samo da je sve u redu. I prije nego su se vjenčali 2014. godine Ivica i supruga priželjkivali su veliku obitelj. Par već ima sinove Ivana (5) i Leona (3).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • 21.03.2020.

    Koje najslade rukice❤️❤️sretno curke! Dosle ste na prvi dan proljeca, predivno🌞 Sretno divnoj obitelji❤️

  • dalmatinac86 21.03.2020.

    Zasto nije bilo ovoliko članaka o janici i njezinoj bebi kad je rodila??

  • papilon100 21.03.2020.

    Ivek jos tu treba stemat i delat za nogometnu momcad

Komentiraj...
Vidi sve komentare