To je to što me zanima!

Kostim Darth Vadera prodaju na dražbi za 13 milijuna kuna

Kostim od 17 dijelova koji uključuje crnu masku negativca, čizme i par plašteva, mogao bi se na dražbi prodati po cijeni između jednog i dva milijuna dolara, procjenjuju organizatori dražbe
Vidi originalni članak

Muškarac koji se na filmskim premijerama i konvencijama obožavatelja pojavljivao kao Darth Vader ponudit će svoj kostim na dražbi suvenira iz filmskih klasika sljedećeg mjeseca, objavila je aukcijska kuća Bonhams. Procjenjuje se da bi mogao biti prodan za 2 milijuna dolara. 

Kostim od 17 dijelova koji uključuje crnu masku negativca, čizme i par plašteva, mogao bi se na dražbi prodati po cijeni između jednog i dva milijuna dolara, procjenjuju organizatori dražbe.

Prodaje ga Bryce Kermit Eller, koji je zahvaljujući svom dubokom glasu mogao nastupati kao Darth Vader na filmskim premijerama, potpisivanju knjiga, konvencijama i dodjeli Oscara 1978. godine.

Kostim koji ide na dražbu jedan je od pregršt kostima Darth Vadera, a dizajnirao ga je kostimograf Ratova zvijezda John Mollo 1979. u Londonu za film 'Carstvo uzvraća udarac', navode iz aukcijske kuće Bonhams.

 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 27.04.2019.

    preeeeskupo

Komentiraj...
Vidi sve komentare