To je to što me zanima!

Kotiga reklamirao majicu, javio se Tony i pričao o necijepljenju

Dakle, sloboda izbora je na tebi i ne cijepljenju ako to ne želiš, napisao je Tony, koji se često oglašava o ovoj temi. Kotiga mu je odgovorio na šaljiv način i poručio neka kupi majicu
Vidi originalni članak

Lovac iz kviza 'Potjera' Dean Kotiga (32) objavio je fotografiju na Instagramu te pokazao majicu na kojoj piše 'Moje tijelo je hram'. U komentarima mu se javio glazbenik Tony Cetinski (51).

POGLEDAJTE VIDEO: Dean Kotiga u 'Zvijezde vrište'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Dakle, sloboda izbora je na tebi i ne cijepljenju ako to ne želiš - napisao je Tony, koji se često oglašava protiv cijepljenja. 

OKRENUO SE NOVIM STVARIMA Cetinski kolegama: 'Skulirajte se, nećete još dugo zarađivati'

Ubrzo mu je Kotiga odgovorio.

- Tony, pusti priče i kupi majicu. Jer sam ja svakoj koju smo tiskali osobno pjevao 'Blago onom tko te ima' - napisao mu je Dean. 

Potom je lovac iz 'Potjere' objavio na Twitteru screenshot Tonyjevog komentara.

- Ne znam je li me više obradovao moj novi merch ili Tonyjev komentar na moj novi merch - napisao je Dean. 

Posjetimo, Cetinski je u svibnju emitirao uživo na Facebooku i govorio protiv cijepljenja. Rekao je kako bi radije išao na Goli otok nego se cijepio. Radio iz Koprivnice objavio je kako će prestati emitirati njegove pjesme, a potom je Cetinski napisao objavu na društvenim mrežama s naslovom 'Kako legalno odbiti cijepljenje'.

Idi na 24sata

Komentari 58

  • ping-pong 21.08.2020.

    Tony je preglasan, nije li on trebao biti u zatvoru?

  • Xsavi Zelton 02.08.2020.

    Slažem se, moje tijelo je moj hram, svaki ulazak na silu je znak agresije i biti će odgovarajuće kažnjen, ali sam protiv antivaksera koje treba urazumiti. Stop psihokraciji/psihićima i njihovoj farmakaktiterapiji 😞 koji kradu ljudska prava

  • frajer_2 02.08.2020.

    Viši rukovoditelj farmaceutskog giganta Astra Zenece potvrdio je da se njegova tvrtka ne može suočiti s pravnim postupcima, zbog potencijalnih nuspojava koje bi mogla uzrokovati cjepiva za koronavirus. Oni koji pretrpe zdravstvene komplikacije neće imati mogućnost žalbe.

Komentiraj...
Vidi sve komentare