To je to što me zanima!

Kourtney davala izjavu, a Kim ju prekinula: 'Spasila sam te!'

Na pitanje koje je postavila voditeljica, Kourtney je počela odgovarati, a Kim ju je ubrzo neugodno prekinula. Ispromovirala je svoj novi parfem, a potom rekla sestri da ju je spasila jer ne zna odgovoriti
Vidi originalni članak

Već mjesecima rastu tenzije među sestrama Kourtney (40) i Kim Kardashian (39). Nekoliko puta su se bez ustručavanja posvađale pred kamerama u svom showu 'Keeping Up With The Kardashians'. Napetost u njihovom odnosu primijetila se i na crvenom tepihu dodjele nagrada 'People's Choice Awards' u Los Angelesu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na svečanu dodjelu nagrada došle su Khloe, Kim i Kourtney te njihova momagerica Kris Jenner, a voditeljica Giuliana Rancic ih je upitala što su odjenule i usmjerila mikrofon prema Kourtney, prenosi Daily Mail.

- Nisam planirala ovo...Naeem Khan? Tako se izgovara? - započela je Kourtney, a Kim ju je ubrzo prekinula.

- Jedino je važno da sve nosimo KKW Diamonds parfem. To sve nosimo - rekla je Kim i tako reklamirala svoju novu liniju parfema, a potom je odbrusila sestri.

- Spasila sam te budući da nisi znala kojeg dizajnera nosiš - rekla je Kim Kourtney.

- Ne, u pitanju je Naeem Khan. Samo nisam znala kako se izgovara - rekla joj je Kourtney, a potom nestala iz kadra i prepustila intervju sestrama i mami. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 12.11.2019.

    ništa bez kardashian

Komentiraj...
Vidi sve komentare