To je to što me zanima!

Kourtney je našla novog dečka: Ljubi 19 godina mlađeg modela

Novopečeni par je navodno proveo skupa divlji vikend, a prvo su uživali u Los Angelesu te su potom avionom otputovali u Chicago na otvorenje azijskog restorana
Vidi originalni članak

Reality zvijezda Kourtney Kardashian (39) prekinula je početkom prošlog mjeseca vezu s modelom Younesom Bendjimom (25). Kourtney je, kako tvrdi Daily Mail, pronašla novog, još mlađeg dečka 20-godišnjeg manekenka Luku Sabbata. Novopečeni par je navodno proveo skupa divlji vikend, a prvo su uživali u talijanskom restoranu u Los Angelesu te potom otišli u glamurozni bar s bazenom. 

Kourtney i Luka su druženje započeli prošlog petka, a nastavili su ga u subotu kada su otišli u Chicago na otvorenje azijskog restorana i noćnog kluba. Par je zajedno pozirao na fotografiji poduzetnika Davida Grutmana (44) koji ju je objavio na društvenoj mreži. S njima je bila i Kourtneyina prijateljica, glumica Malika Haqq (35). 

Novi dečko reality zvijezde je model, stilist i modni dizajner koji glumi u američkom sitcomu 'Grown-ish'. Odrastao je na relaciji Pariz-New York, a majka mu je stilistica dok je njegov otac modni dizajner. Kourtneyina prijateljica je za magazin People ispričala kako je njezina obitelj sretna jer je ona krenula dalje i neće se pomiriti s Younesom, kako se nagađalo. 

- Kourtney više nije distancirana od sestri i stvari su ponovno s njima u redu. Sve će se potpuno normalizirati uskoro budući da Younes više nije u igri - istaknula je prijateljica. Dodala je kako je pozitivna stvar što Kourtney ima novog dečka, iako je mlađi od nje 19 godina. 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • ZgZoki 20.09.2018.

    sto ce joj taj klinjo ? zgleda ko pubertetlija

Komentiraj...
Vidi sve komentare