To je to što me zanima!

Kourtney rodila treće dijete i to baš na rođendan sina Masona

Obitelj je presretna. Kakva nevjerojatna slučajnost, komentirao je izvorovu radosnu vijest. Kourtney i njezin partner osim sina Masona imaju još i dvogodišnju kćer
Vidi originalni članak

Reality zvijezda je u nedjelju, na peti rođendan sina Masona, rodila treće dijete. Kourtney Kardashian (35) na svijet je donijela još jednog dječaka. 

- Obitelj je presretna. Kakva nevjerojatna slučajnost - komentirao je izvor za E! News ovu radosnu vijest. 

Kourtney i njezin partner osim sina Masona imaju još i dvogodišnju djevojčicu Penelope. 

Nekoliko tjedana prije samog poroda Kourtney je progovorila o trećoj trudnoći. 

- Voli biti trudna samo što se ovoga puta osjećam umornije nego što sam to bila u prethodnim trudnoćama. To je vjerojatno zato što stalno trčim okolo i radim na različitim stvarima. Ali sviđa mi se kako se osjećam i kako izgledam. Smatram da je tijelo u trudnoći lijepo - zaključila je Kourtney koja je nedavno navodno ostavila Scotta jer stalno tulumari, pije i drogira se. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • DominikPresečki 17.12.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • user_381704 15.12.2014.

    Pa dajte se bar malo raspitajte prije nego sto napisete ovakve stvari. Citiram "Kourtney je Scotta navodno ostavila jer previse tulumari, pije i drogira se..." On je to radio 2010. nakon cega je zavrsio na odvikavanju, i uspjesno se izborio sa time. Imaju troje predivne djecice, imaju para koliko vi nikada necete imati (mi svi), i to je to. That's the fact. Peace out ✌

  • Pametna ovca 15.12.2014.

    Ovih sve više,morat će izmisliti novu zemlju:Kardashianstan.

Komentiraj...
Vidi sve komentare