To je to što me zanima!

Kovač: U Iran su mi zabranili ulaz zbog smiješnih crteža

Osim zabrane ulaska u Iran, nikad u životu ne smijem ući ni u SAD, mislim da sam jedini na svijetu, rekao je Kovač, koji na Spikiginu nastupa dvije večeri zaredom
Vidi originalni članak

Kako su se upoznali njegovi roditelji, koji je nesretan splet okolnosti doveo do toga da postane DJ i gdje ga je sve po svijetu odvelo kazalište ispričao je kazališni redatelj, DJ, kvizoman, pisac i glazbenik Mario Kovač na 'Spikiginu'. 

Na večeri pričanja priča u zagrebačkom kafiću Norris publici je ispričao kako je upoznao svoju suprugu i zašto ga izlaženje u klubove više ne zabavlja. 

- Osim zabrane ulaska u Iran, nikad u životu ne smijem ući ni u SAD, mislim da sam jedini na svijetu - rekao je Kovač, koji na Spikiginu nastupa dvije večeri zaredom. 

Kovač je pričao u dva bloka, o glazbi i o putovanjima diljem svijeta na koja ga je odvelo kazalište. Koliko dugo je održavao vezu na daljinu s Argentinkom i kako je izbjegao dogovoreni brak u Tunisu? Kovačeve priče izazvale su salve smijeha publike, a sve će ponoviti u srijedu u novozagrebačkom kafiću Norris. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • leopoldas 13.04.2016.

    Pa tko zeli ici u tu posranu drzavu

  • muskarac 13.04.2016.

    E koja pegula, poznatiji covjek u iranu nego u vlastitoj zemlji

  • Poison Ivy † 13.04.2016.

    Plaćeni oglas?

Komentiraj...
Vidi sve komentare