To je to što me zanima!

Kovačići uživali na luksuznoj jahti: 'Mateo, ljubomoran sam'

Mateo je posljednji put u svibnju objavio fotografiju s Izabel. Za ljetovanje su odabrali našu obalu pa su se 'pohvalili' kako plove na jahti, zagrljeni na palubi
Vidi originalni članak

Hrvatski reprezentativac i nogometaš Chelseaja, Mateo Kovačić (25) na Instagramu je objavio fotografiju sa suprugom Izabel (25). 'Pohvalio' se kako uživaju na ljetovanju, a odlučili su se za krstarenje po našoj obali. Tako su pozirali zagrljeni na palubi, dok su plovili na jahti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Oboje su obučeni u bijelo te nose šešire. Fotografija je u kratkom roku skupila gotovo 150.000 lajkova, a nije nedostajalo ni komentara oduševljenih obožavatelja.

'Tako ste slatki', 'Savršenstvo', 'Lijep par', 'Mateo, tvoja djevojka je tako predivna, ljubomoran sam', neki su od komentara brojnih fanova.

Inače, Mateo na Instagramu rijetko dijeli fotografije iz privatnog života, većinom su to s nogometnog terena. Tako je posljednji put u svibnju ove godine objavio fotku s Izabel pa je fanove sada iznenadio novom objavom.

Podsjetimo, par se vjenčao u lipnju 2017., u crkvi Svetog Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima. Upravo u toj crkvi su se i upoznali. Tada je Izabel pjevala u zboru, a Mateo bio ministrant.

NEUSPJEŠNE VEZE: Ovi horoskopski znakovi su najgori parovi

Idi na 24sata

Komentari 37

  • 28.07.2019.

    Koji užas!!!

  • user_204031 28.07.2019.

    Naizgled savrseno a zapravo ga vara sa sinom 'kralja otpada'.

  • ivica1401 28.07.2019.

    Trebao ja graditi karijeru kao ministrant

Komentiraj...
Vidi sve komentare