To je to što me zanima!

Kraj Brangeline: Glumica sama s djecom na crvenom tepihu

Angelina Jolie (42) izvršni je producent animiranog filma "The Breadwinner", a umjesto Brada Pitta (53), na Toronto film festivalu su je podržala djeca
Vidi originalni članak

Iako se ovih dana šuška o velikom pomirenju Angeline Jolie (42) i Brada Pitta (53), glumica je na crvenom tepihu Toronto film festivala svima dala do znanja da razvod ipak ide prema planu. Jolie je sa sobom umjesto supruga povela svu djecu: Maddoxa (16), Paxa (13), Zaharu (12), Shiloh (11) te blizance Vivienne (9) i Knoxa (9). Djeca su došla podržati animirani film "The Breadwinner" koji je Angelina producirala, a temelji se na istoimenom bestseleru kanadske autorice Deborah Ellis (57). Glumica nije skidala osmijeh s lica, a mnogi su komentirali kako je 'povratila' nekadašnji seksepil iako nije bila glamurozno odjevena. 

- Ovaj film je potresna priča o afganistanskoj djevojčici koja se prerušava u dječaka. Milijuni mladih djevojaka u južnoj Aziji odrastaju u sukobima i ugnjetavanju te moraju pomagati svojim obiteljima da prežive u takvim uvjetima - kaže Jolie. Dodaje kako ju je rad na tom projektu duboko potresao i rastužio.

Neistinite glasine o pomirbi su počele nakon što je par krenuo na rehabilitaciju i intenzivna 'spiritualna' savjetovanja. 

- Brad je napravio korak prema njoj pa su se zagrlili. Bilo je puno suza. Ništa nije ostalo neizrečeno. Svoje su probleme pokušali riješiti u toj skromnoj kući. Odlučili su ponovno započeti. Ta je vrlo žučna rasprava označila novu fazu u njihovoj vezi - rekao je njihov biograf Ian Halperin.

Angelina i Brad su se razišli 2016. nakon 12 godina veze i dvije godine braka. Oskarovka je 19. rujna predala zahtjev za razvod, navodeći nepomirljive razlike kao razlog i tražeći skrbništvo nad djecom.

- Odluka je donesena za zdravlje obitelji. Angelina traži da se obitelji omogući privatnost – rekao je njezin odvjetnik Robert Offer, a Pitt je u svojoj izjavi za medije samo kratko izjavio kako je žalostan zbog svega i da su im djeca na prvom mjestu.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • medeki 11.09.2017.

    Shiloh najljepša, iako zaista pari kao dječak!! Kako god, prekrasna je!

  • Mél.C.B.🌼 11.09.2017.

    Prelijepa zena, prelijepa djeca-a kako bi i bilo drugacije od takvog oca i majke! :)

  • 11.09.2017.

    adio velika ljubav je pukla

Komentiraj...
Vidi sve komentare