Obavijesti

Show

Komentari 29

Kraj Brangeline: Glumica sama s djecom na crvenom tepihu

Kraj Brangeline: Glumica sama s djecom na crvenom tepihu
7

Angelina Jolie (42) izvršni je producent animiranog filma "The Breadwinner", a umjesto Brada Pitta (53), na Toronto film festivalu su je podržala djeca

VIDEO

Iako se ovih dana šuška o velikom pomirenju Angeline Jolie (42) i Brada Pitta (53), glumica je na crvenom tepihu Toronto film festivala svima dala do znanja da razvod ipak ide prema planu. Jolie je sa sobom umjesto supruga povela svu djecu: Maddoxa (16), Paxa (13), Zaharu (12), Shiloh (11) te blizance Vivienne (9) i Knoxa (9). Djeca su došla podržati animirani film "The Breadwinner" koji je Angelina producirala, a temelji se na istoimenom bestseleru kanadske autorice Deborah Ellis (57). Glumica nije skidala osmijeh s lica, a mnogi su komentirali kako je 'povratila' nekadašnji seksepil iako nije bila glamurozno odjevena. 

Jolie arrives on the red carpet with her children for the film "The Breadwinner"  during the Toronto International Film Festival in Toronto

- Ovaj film je potresna priča o afganistanskoj djevojčici koja se prerušava u dječaka. Milijuni mladih djevojaka u južnoj Aziji odrastaju u sukobima i ugnjetavanju te moraju pomagati svojim obiteljima da prežive u takvim uvjetima - kaže Jolie. Dodaje kako ju je rad na tom projektu duboko potresao i rastužio.

Jolie arrives on the red carpet for the film "The Breadwinner"  during the Toronto International Film Festival in Toronto

Neistinite glasine o pomirbi su počele nakon što je par krenuo na rehabilitaciju i intenzivna 'spiritualna' savjetovanja. 

- Brad je napravio korak prema njoj pa su se zagrlili. Bilo je puno suza. Ništa nije ostalo neizrečeno. Svoje su probleme pokušali riješiti u toj skromnoj kući. Odlučili su ponovno započeti. Ta je vrlo žučna rasprava označila novu fazu u njihovoj vezi - rekao je njihov biograf Ian Halperin.

Angelina i Brad su se razišli 2016. nakon 12 godina veze i dvije godine braka. Oskarovka je 19. rujna predala zahtjev za razvod, navodeći nepomirljive razlike kao razlog i tražeći skrbništvo nad djecom.

- Odluka je donesena za zdravlje obitelji. Angelina traži da se obitelji omogući privatnost – rekao je njezin odvjetnik Robert Offer, a Pitt je u svojoj izjavi za medije samo kratko izjavio kako je žalostan zbog svega i da su im djeca na prvom mjestu.

62nd Cannes Film Festival - Inglourious Basterds Screening
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Tomislav Jelinčić o braku, vjeri i četvero djece: 'Tik prije vijesti supruga mi je dobila trudove...'
VELIKI INTERVJU

Tomislav Jelinčić o braku, vjeri i četvero djece: 'Tik prije vijesti supruga mi je dobila trudove...'

Voditelj Tomislav Jelinčić prisjetio se početaka na RTL-u, a u listopadu slavi 19 godina braka sa suprugom Ivanom

Baby Lasagna je favorit? Evo što predviđaju ankete i kladionice
EUROSONG SE BLIŽI

Baby Lasagna je favorit? Evo što predviđaju ankete i kladionice

Prema anketama koje je proveo savez OGAE, Baby Lasagna je na prvom mjestu za pobjedu na Eurosongu
Ovo je Lasagnina konkurencija? Osebujni finski predstavnik nastupio je u bež tangama...
'OVO JE SPRDNJA'

Ovo je Lasagnina konkurencija? Osebujni finski predstavnik nastupio je u bež tangama...

Kada nije bio u bež tangama, Finac Windows95man pjevao je i plesao u kratkim trapericama s otkopčanim šlicem.