To je to što me zanima!

Kraj dugog puta: Husejin je napokon došao u ruke pravde

Svetlana teška srca pristaje pomoći im i dovodi ih do Husejina. Elif saznaje da je Husejin ubio njezina oca Ahmeta Denizera te je u šoku. Husejin je napokon uhićen
Vidi originalni članak

Omer odluči pomoći Elif, zbog čega će se dvoje ljubavnika opet sresti. Elif je primorana prihvatiti Omerovu pomoć. Omer, Arda i Pelin dolaze k Svetlani kako bi je nagovorili da im pomogne u potrazi za Husejinom. Omer je uvjeren da će joj se Husejin uskoro javiti i otkriti joj gdje se skriva. 

Svetlana teška srca pristaje pomoći im i dovodi ih do Husejina. Elif saznaje da je Husejin ubio njezina oca Ahmeta Denizera te je u šoku. Husejin je napokon došao u ruke pravde. 

Za njega je ovo kraj dugog puta. Teško mu pada što je u policijsku stanicu među svoje kolege priveden kao kakav kriminalac i što ga sad vlastiti brat ispituje. Husejin misli da je za njega smrt jedini izlazi iz situacije u kojoj se nalazi te odluči počiniti samoubojstvo i riješiti se muke. Hoće li se Husejin uspjeti ubiti? Asli je u bolnici nakon što je ozlijedila samu sebe kada je saznala da je ona skrivila majčinu smrt. Ne može se pomiriti s time što je učinila. U međuvremenu, Elif moli Ipek da joj pomogne doći do Husejina kako bi se osobno obračunala s njime. Ipek nije sigurna je li to pametno, posebice ako će to sakrivati od Omera. Hoće li joj Ipek pomoći?


Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare