To je to što me zanima!

Kraj Emila i Mateje: 'Bodrit ću je i kada će plesati s drugim...'

Pobjednici talent showa još uvijek nisu uspjeli razmisliti o svemu što se dogodilo jer su im rasporedi trenutno 'krcati' probama i predstavama. Emil, priznaje, još uvijek 'ne zna što da misli'
Vidi originalni članak

Plesači Emil Kuziminski (37) i Mateja Ivanković (26) oduševili su publiku i žiri showa 'Supertalent' svojim 'visećim' izvedbama. Dok Mateji akrobacije u zraku nisu predstavljale problem, Emir priznaje da mu nije bilo svejedno. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Očito da se muškarci više boje visine. Meni je to bilo strašno u početku. Išao sam gore-dolje. Znojili su mi se dlanovi, nervoza me hvatala, ali tijekom vremena je sve to popustilo. Ispalo je da ja u dosta situacija moram biti više od nje. Njoj nije bio problem kad je pokušavala doći na tu visinu na kojoj sam ja, dok je meni to stvaralo problem - rekao je za Dnevnik.hr.

Posljednjih pola godina, obveze u kazalištu Komedija su morali uskladiti s probama za Supertalent, pa bi koreografije u studiju stvarali do duboko u noć. 

- Vrijeme za vježbanje dueta pronašli smo nakon predstava, točnije oko pola 11 pa dokad je bilo potrebno - kaže Mateja te dodaje da još nisu stigli 'procesuirati' svoju pobjedu na talent showu. 

NAJGIPKIJI PAR Pobjednici Emil i Mateja: Sad ćemo se 'počastiti' putovanjem

- Sad kad se sve sleglo nismo stigli razmisliti o tome što se dogodilo i što se događa jer stalno imamo probe i predstave. Sad je raspored baš pun, tako da budemo kad se sve malo smiri - rekla je plesačica. 

Emil je, pak, otkrio da je pred 'penzijom'. 

- Ispred mene je još koji mjesec i onda idem u zasluženu mirovinu. Meni je 37 godina, ovo mi nije početak. Još ću se neko kraće vrijeme zabavljati s ovim, a Mateja će ipak morati malo duže - kaže Emil te objašnjava da će Mateju bodriti i gledati bez obzira na to što će na pozornici biti s drugim muškarcem.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 7

  • zvjezdana pikl_1 23.12.2017.

    Zaslužili su pobjedu.Nadam se da će s ovom lovom:Otvoriti nešto svoje ili biti angažirani negdje tog tipa.

  • komentator__Luka 23.12.2017.

    ma baš je tolerantan!

  • Angelina Jolie 23.12.2017.

    Veliko sranje od emisije i tzv talenta. Ovo se istrenira to nije neki vanserijski urođeni talent koji usavrsavas... 👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎

Komentiraj...
Vidi sve komentare