To je to što me zanima!

Kraj jedne bajke: Razvode se Jordan i Peter Andre

On više ne može trpiti njene alkoholizirane izlaske i odlučio se razvesti. Ona je shrvana i nikako ne želi kraj braka. Kaže da je Peter Andre njen život
Vidi originalni članak

Samo dan nakon što je Katie Price (30), poznatija kao Jordan, rekla kako želi još djece s Peterom Andreom (36), on je odlučio prekinuti njihov tri i pol godine dug brak. Više ne može trpjeti njeno divlje ponašanje dok je pijana. Prije nekoliko dana objavljene su fotografije na kojima se Jordan u jednom klubu, bez Petera, pijana nabacuje nepoznatom muškarcu. Na slikama se vidi i kako je povukla majicu te dozvolila svojim pozamašnim grudima da joj "ispadaju" iz grudnjaka. Sada joj je žao zbog svog ponašanja i odmah nakon što su glasnogovornici para objavili vijest o razvodu, ona je s djecom pobjegla u Ameriku.
- Pete je ljubav mog života i moj život. Imamo djecu i shrvana sam i razočarana zbog njegove odluke da se razvedemo. Ja sam se udala za zauvijek. Uvijek ću voljeti svog Petea - rekla je Jordan prije nego je otišla iz Engleske.
No Peter jednostavno nije mogao izdržati uz svoju neodgovornu i alkoholu sklonu suprugu.
- Nisam ljubomoran na nikoga dok se Katie ne napije. Nikoga ne shvaćam kao prijetnju dok je trijezna. Ali, kada pije, znam da je sposobna za bilo što. Vrag uđe u nju i sve postane noćna mora - rekao je Peter medijima nakon odluke o razvodu.

UPOZNALI SE U REALITY SHOWU
Katie i Peter upoznali su se 2004. godine u britanskom reality showu "I'm A Celebrity" i od onda su stalnim pojavljivanjem u javnosti od sebe napravili "brand". Vještim manipuliranjem medijima uspjeli su se obogatiti i procjenjuje se da su sada "teški" oko 246 milijuna kuna. Zajedno imaju dvoje djece, Juniora (3) i kćer Princess Tiamii, koja će za dva mjeseca napuniti dvije godine. Jordan iz veze s nogometašem Dwightom Yorkeom ima i sina Harveya.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • spavuljak 09.08.2009.

    jos jedna u moru engleskih straca...tu UK sigurno nece imat deficit nikad ....

  • vedran_zgb 12.05.2009.

    nemaju oni dodirnih tocaka s antimonom i miss IQ...ovi dvoje su nesto stvorili a ovi su razj.... sve kaj su imali...

  • DUPINA 12.05.2009.

    Prava \"bajka\". Pravi su uzor svim majkama, ženama, očevima i muževima. Nema što!

Komentiraj...
Vidi sve komentare