To je to što me zanima!

Kraj ljubavi: Nataši je navodno već dosadilo financirati Lokasa

Brojni kolege Nataše Janjić i Joška Lokasa već su čule da par više nije zajedno. U glumačkim krugovima priča se da je do kraja veze došlo zbog financijskih problema
Vidi originalni članak

Posljednji put zajedno su ih vidjeli na premijeri u zagrebačkoj Gavelli krajem travnja. Nataša Janjić (31) i Joško Lokas (40), šuška se, prekinuli su nakon tri i pol godine veze.

Njezine kolege već su čule da par više nije zajedno. Kako doznajemo iz glumačkih krugova, Nataši je dosadilo financirati Joška koji bivšoj supruzi Ivani Sili mora plaćati pozamašnu alimentaciju za njihovo troje djece. Joško im je ostavio i stan u kojem živi njegova obitelj. Lokas je zadnji veliki uspješan poslovni projekt imao prije osam godina s televizijskim kvizom “Upitnik”, a odnedavno ponovno radi kao autor novog kviza “20pet”. S Natašom je živio u unajmljenom stanu u središtu Zagreba, iako glumica ima stan na zagrebačkoj Trešnjevci. No u tom stanu živio je njezin bivši dečko, redatelj Antonio Nuić s djevojkom Adom Radošević. Nataša i Nuić zajedno su dignuli kredit za stan. Poslije su se o njemu sporili na sudu. Nataša i Joško bili su na proslavi 40. rođendana Tarika Filipovića početkom ožujka u zagrebačkom restoranu. Uzvanici nisu primijetili da imaju problema u vezi.

- Mislim da ljudi svašta govore. No i da znam nešto, ne bih rekla - rekla je Ivana Roščić o navodnom prekidu prijateljice. Nataša u Beogradu snima film, a o prekidu nije htjela razgovarati.

Zbog Janjić je ostavio trudnu suprugu Ivanu

Janjić i Lokas spetljali su se 2008. na snimanju serije “Mamutica”. On je bio producent, a ona glavna glumica. Nakon toga prestao je raditi s producentskom kućom Drugi plan čiji je suvlasnik brat njegove bivše supruge. Lokas je počeo živjeti s Natašom, no nakratko se vratio supruzi koja je bila trudna s njihovim trećim djetetom.

Idi na 24sata

Komentari 140

  • sala 13.06.2012.

    simba01,ti ocito imas problema u citanju sa razumjevanjem,nama normalnim ljudima su brak i dijeca svetinja i nesto najmilije na svijetu,Lokas je dokazao suprotno ucinjenim,jer da smatra isto nebi to napravio,sto se podrazumjeva.

  • alladin_1 09.06.2012.

    Nataša je prelijepa i ima svoju profesiju, a on ? što je točno on po zanimanju ???

  • SIROMAh 08.06.2012.

    (pre)Dugo je i trajalo...

Komentiraj...
Vidi sve komentare