To je to što me zanima!

Kraj 'Teorije velikog praska': Producenti najavili veliko finale

Izuzetno smo zahvalni na uspjehu showa i cilj nam je stvoriti finalnu sezonu i epizodu koje će Teoriji velikog praska dati kreativan kraj - stoji u priopćenju Warner Brosa...
Vidi originalni članak

Popularna televizijska serija 'Teorija velikog praska' se bliži svom kraju. Serija će završiti s 279. epizodom, odnosno sa zadnjom epizodom 12. sezone. Posljednja sezona će se početi emitirati 24. rujna ove godine.

 - Zauvijek smo zahvalni našim fanovima na podršci tijekom proteklih 12 sezona. Zajedno s glumcima, scenaristima i cijelom ekipom, izuzetno smo zahvalni na uspjehu showa i cilj nam je stvoriti finalnu sezonu i epizodu koje će Teoriji velikog praska dati kreativan kraj - stoji u priopćenju Warner Bros. Televizije, Chuck Lorre Productions i CBS-a.

PUBLIKA ODLUČILA 'Teorija velikog praska' i Kaley Cuoco ponovo su pobjednici

Serija je jedna od najpopularnijih u Americi, ali i u svijetu. Ekipa 'Velikog praska' se našla i u Guinnessovoj knjizi rekorda. 

Naime, 11. epizoda devete sezone pod nazivom ‘The Opening Night Excitation’ je prema Guinnessovim podacima privukla najveći broj gledatelja uživo u povijesti televizije.

Riječ je o epizodi koju su gledatelji željno iščekivali, a u kojoj su Sheldon i Amy napokon konzumirali svoju vezu. U akciji ih je gledalo čak 24 milijuna ljudi.

Zvijezde serije Jim ParsonsJohnny Galecki, Kaley CuocoSimon Helberg i Kunal Nayyar od osme sezone zarađuju milijun dolara (oko šest i pol milijuna kuna) po svakoj epizodi.

VIDI OVO: Koja se tajna krije iza Dianinog zaručničkog prstena?

Serija je nominirala za sveukupno 52 nagrade Emmy, a osvojili su ih deset komada. Prošlih godina se neprestalno nagađalo o velikom finalu serije, a producenti su sad napokon stali na kraj špekulacijama i potvrdili datum kada ćemo reći Sheldonu i ekipi 'zbogom'.

VIDI OVO: Najnovije slike Severine nakon skandala.

VIDI OVO: 5 celebritya čije su gole slike procurile u javnost.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • PeroTikulić 24.08.2018.

    ova serija je dosadno preseravanje i glupiranje i likovi djeluju pederski.

  • flipper 23.08.2018.

    Jedna od najglupljih serija ikad snimljenih. Makni onaj pozadinski smijeh i serija je tuga i zalost, a ne humor.

  • 23.08.2018.

    Jesam li jedina kojoj ta serija nije nimalo smješna i zanimljiva?

Komentiraj...
Vidi sve komentare