To je to što me zanima!

Kralj Charles III. pojavio se prvi put u javnosti nakon Harryjevih memoara: Nije skidao osmijeh

Osim britanskoga kralja u četvrtak su se u javnosti prvi put od objave Harryjevih memorara pojavili princ William i njegova supruga Kate, koju je Harry također kritizirao u svojoj knjizi
Vidi originalni članak

Britanski kralj Charles III. u četvrtak se prvi put pojavio u javnosti nakon objave memoara svoga sina princa Harryja i nakon njegovih tv intervjua u kojima je iznio niz optužbi na račun britanske kraljevske obitelji.

SMETALO IM JE Kralj Charles i Camilla prisilili su Kate da promijeni ime: 'To su napravili zbog sebičnih razloga'

U autobiografskoj knjizi 'Spare' Harry otkriva kako je molio oca da ne oženi Camillu, sada kraljicu suprugu Ujedinjenog Kraljevstva.

Knjiga obiluje i ostalim brojnim otkrićima i pikanterijama iz života kraljevske obitelji.

Charles je u četvrtak razgovarao s okupljenim sugrađanima u škotskome selu Aboyne, no nije komentirao sinovu knjigu.

Skromno putovanje unutar Velike Britanije kraljev je prvi javni događaj u ovoj godini i u golemoj je suprotnosti s brojnim napisima o knjizi njegova mlađeg sina, koje je uslijedilo mjesec dana nakon emitiranja šestodijelne Netflixove dokumentarne serije o Harryju i Meghan.

Osim britanskoga kralja u četvrtak su se u javnosti prvi put od objave Harryjevih memorara pojavili princ William i njegova supruga Kate, koju je Harry također kritizirao u svojoj knjizi.

I princ William i njegova supruga bili su nasmijani i dobro raspoloženi. Obišli su bolnicu u sjevernoj Engleskoj te ni oni nisu spominjali Harryjevu knjigu.

Dosad ni Buckinghamska palača niti itko od članova kraljevske obitelji nije komentirao informacije što ih je Harry iznio u memoarima.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • savskokupaliste 12.01.2023.

    Ima gaće??

  • svi u ku.... 12.01.2023.

    Dajte prestanite o toj neradničkoj kasti !

  • zoran tribuljak 12.01.2023.

    Kralj je kit svoje vrste

Komentiraj...
Vidi sve komentare