To je to što me zanima!

Kralj Charles ukinuo privilegije princu Andrewu: Izbacio ga iz palače, oduzeo osoblje i zaštitu

Kralj je bio potpuno jasan i nedvosmislen o tome da se njegov mlađi brat sada mora pobrinuti sam za sebe, izjavili su bliski izvori s kraljevskog dvora
Vidi originalni članak

Princ Andrew (62) više ne obavlja poslove kao član kraljevske obitelji te mu je brat, kralj Charles III., ukinuo brojne benefite, piše The New York Post. Charles je svom bratu ukinuo pravo da koristi ured u Buckinghamskoj palači te više neće imati plaćeno osoblje, kao ni tjelesnu zaštitu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zaposlenici Buckinghamske palače primijetili su da se nešto događa i da princ Andrew ondje nije poželjan.

- Kralj je bio potpuno jasan i nedvosmislen o tome da se njegov mlađi brat sada mora pobrinuti sam za sebe, a jedini privilegij koji mu je ostao jest mogućnost da stanuje na imanju u Windsoru - rekli su izvori s britanskog dvora.

Osramoćeni princ je podnio ostavku na dužnost kraljevske obitelji prije gotovo tri godine kada je bio usko povezan sa seksualnim prijestupnicima Jeffreyjem Epsteinom i Ghislaine Maxwell. Princ Andrew više neće smjeti imati ured u Buckinghamskoj palači koja služi kao kraljevsko sjedište, rekao je izvor za The Sun.

Kraljica Elizabeta je navodno dopustila svom sinu Andrewu da nastavi koristiti palaču i da zadrži malo osoblja nakon što je odstupio s javne dužnosti 2020.

Čini se da je protjerivanje princa iz kraljevskog sjedišta posljednja u nizu kazni otkako je Andrew pokušao zanijekati da poznaje Virginiju Giuffre, tužiteljica koja tvrdi da je bila natjerana na seks s njim po nalogu Epsteina i Maxwell.

'ZAJEDNO ZA BOŽIĆ' Kraljevska obitelj osmjesima je uzvratila Harryju i Meghan: Na okupljanju su pokazali jedinstvo

Iako Andrew nije priznao optužbe, platio je Giuffre nagodbu od 12 milijuna dolara u veljači nakon što ga je tužila za seksualno zlostavljanje.

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Čobo 29.12.2022.

    12 milijuna.. lijepo je unovcila breskvicu

  • 29.12.2022.

    zasto mu je uzeo kondome?

  • VLADEK72 29.12.2022.

    Kako se paraziti đapaju !

Komentiraj...
Vidi sve komentare