To je to što me zanima!

Kraj ljubavi: Prekinuli Antonija Dora Pleško i Gibonnijev sin?

Kad smo zajedno, jako smo opušteni, imamo slične stavove i ciljeve. Oboje obožavamo glazbu. Često putujem kod njega u London. Nadam se da ću se iduće godine i ja odseliti u London, rekla je svojevremeno
Vidi originalni članak

Splićanku Antoniju Doru Pleško (19) publika pamti po nastupima u 'Supertalentu', a sada je pjevačica u usponu za IN Magazin progovorila o karijernim planovima, ali i promjenama u privatnom životu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, Antoniju Doru pod svoje okrilje uzeli su Ante Pecotić i Bojan Šalamon Shalla, s kojima kreće u osvajanje publike. Oni su za pjevačicu pripremili pjesmu naziva 'Na kraju'. za koju je snimila i spot.

'PUNAC' Antonija Dora Pleško: ‘Pjevam Gibine pjesme u svom stilu...'

Često je naglašavala kako su joj najveća podrška majka i dečko. Gibonnijev sin Rando Stipišić (21), a sada se čini da joj na ljubavnom planu više ne cvatu ruže,. Naime, na pitanje grije li je ljubav još uvijek, kratko je rekla: 'Joooj...'.

VIDI OVO: Ono što prvo vidiš otkriva što zaslužuješ u životu!

Par je bio zajedno oko dvije godine, a sreli su se kod njezinog prijatelja, pjevača Roka Blaževića (16). 

- Odjednom se stvorio na vratima. To je bilo to - otkrila je svojevremeno.

Mlada Splićanka krajem prošle godine otkrila je kako je za jedan Božić od dečka dobila prsten za koji se šuškalo da je zaručnički. 

ZVIJEZDA SUPERTALENTA Antonia Dora Pleško se hvali: Imam prvi samostalni koncert

- To je samo poklon. Nije to zaručnički prsten. Mladi smo i imamo vremena  - rekla nam je jednom prilikom pjevačica, kojoj nije teško padalo što Rando studira produkciju u Londonu pa su morali održavati vezi na daljinu.

- Kad smo zajedno, jako smo opušteni, imamo slične stavove i ciljeve. Oboje obožavamo glazbu. Često putujem kod njega u London. Nadam se da ću se iduće godine i ja odseliti u London - zaključila je Antonija Dora, koju je hvalio i njezin slavni 'svekar' Gibonni, a ona ih je nazivala svojom drugom obitelji. 

Idi na 24sata

Komentari 101

  • Judita👥 25.05.2018.

    mladi su još

  • luna410 20.05.2018.

    Rambo

  • Mitjana 20.05.2018.

    Ništa čudno

Komentiraj...
Vidi sve komentare