To je to što me zanima!

Tužili britanski tabloid: 'Pisali su o Kate s puno lažnih navoda'

Kraljevski par vodi 'borbu' s britanskim tabloidom nakon što su objavili članak o Kate za koji smatraju kako je netočan i pun laži. Kraljevski izvor rekao je kako su takve izjave za kraljevsku obitelj okrutne i bolne
Vidi originalni članak

Princ William (37) i Kate Middleton (38) podnijeli su prijavu protiv britanskog časopisa Tatler nakon što je u istom, tvrde, objavljeno niz laži o Kate, piše Daily Mail.

Par je poslao pismo magazinu i tražio da s portala ukloni članak o Kate, čiji je naslov bio 'Katarina Velika'. Kensingtonska palača tvrdi kako je članak bio jako kritički te je sadržavao niz netočnosti i lažnih navoda. Također, navode kako je palača bijesna zbog tvrdnji kako se Kate osjeća iscrpljeno i zarobljeno zbog toga što ima više poslovnih obaveza nakon što su princ Harry (35) i Meghan Markle (38) odselili.

Williama i Kate uznemirile su i kritike o njihovoj obitelji. Također, prozvali su Kate na račun njezine težine. Autorica članka pozvala se na poremećaj u prehrani koji je imala princeza Diana i napisala:

- Kate je postala opasno mršava, baš kao što je bila Diana. 

Kraljevski izvor rekao je kako su ovakve izjave za kraljevsku obitelj okrutne i bolne i dodao kako je seksistički i sramotno da Kate tako prikazuju.

- Taj je članak pun laži. Nije istina da je vojvotkinja 'preplavljena' poslom. Sve je pretjerano i potpuno lažno. Možda su urednici magazini mislili kako kraljevsku obitelj to neće pogoditi jer su članak objavili na portalu, ali kakva je razlika? Ironično je što ih uništava upravo njihov najdraži časopis - dodao je izvor za strane medije. 

POPRAVILI ODNOS Ujedinila ih briga za oca: Harry i William ponovno razgovaraju

William i Kate već su prethodno imali 'borbe' s medijima. Prije tri godine francuski tabloid Closer morao im je platiti odštetu od 100.000 eura zbog objavljivanja fotografija para s odmora na kojima je Kate u toplesu. Prema odluci suda, tri fotografa i tri direktora su narušili Kateinu privatnost. Britanski par je podnio tužbu zato što su fotografije objavljene u časopisu Closer 2012., godinu dana poslije njihovog vjenčanja.

Princ William je tada žestoko napao objavljivanje fotografija njegove supruge kao 'naročito šokantne' imajući u vidu dugogodišnju borbu njegove pokojne mame s paparazzima.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Cirenac 31.05.2020.

    Istina boli.

Komentiraj...
Vidi sve komentare