To je to što me zanima!

Kraljevski par uz novu fotku Archieja poželio sretnu 2020.

Bilo nam je divno upoznati mnoge od vas diljem svijeta i jedva čekamo upoznati vas još više iduće godine. Nadamo se da će 2020. svakome od vas donijeti zdravlje i sreću, poručili su Meghan i Harry uoči Nove godine
Vidi originalni članak

Princ Harry (35) i Meghan Markle (38) pokazali su dosad neviđenu fotografiju svog sina Archieja, koja se našla u kompilaciji njihovih devet najvažnijih trenutaka u 2019. Fotografije su objavili sinoć uz pjesmu benda Coldplay 'Clocks'.

POGLEDAJTE VIDEO:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“Wishing you all a very Happy New Year and thanking you for your continued support! We’ve loved meeting so many of you from around the world and can’t wait to meet many more of you next year. We hope 2020 brings each of you health and continued happiness.” - The Duke and Duchess of Sussex Special thanks to Chris Martin and @Coldplay for allowing us to use one of their songs Photo and video © SussexRoyal Thanks to PA for additional images and footage

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

Na fotografiji se vidi kako princ Harry stoji uz jezero, a vjerojatno je snimljena u njihovom kanadskom božićnom skrovištu na Vancouver otoku, piše Daily Mail. Archie na glavi ima kapicu, a odjeven je u smeđu jaknu i čizmice od ovčje kože koje su bile dar australskog guvernera Petera Cosgrovea.

MLADOLIK IZGLED Meghan Markle ne stari: Ostala je identična kao prije 22 godine

- Bilo nam je divno upoznati mnoge od vas diljem svijeta i jedva čekamo upoznati vas još više iduće godine. Nadamo se da će 2020. svakome od vas donijeti zdravlje i sreću - napisali su Meghan i Harry uz objavu na društvenoj mreži.

Harry i Meghan proveli su prvi Božić s malenim Archiejem u više od 14 milijuna dolara vrijednom dvorcu.  Na odmoru daleko od Londona uživat će čak šest tjedana. Meghan je inače u Kanadi živjela sedam godina. 

- Vojvoda od Sussexa bio je čest posjetitelj Kanade, a vojvotkinji je bio dom sedam godina prije nego što je postala članom kraljevske obitelji - rekao je izvor za britanske medije. Vojvotkinja je živjela u Torontu prije nego što se pridružila kraljevskoj obitelji. Zbog Harryja pozdravila se s likom Rachel Zane u popularnoj seriji 'Suits' koja ju je lansirala među zvijezde. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 01.01.2020.

    koliko su meni njih dvoje antipatični........

  • Nickledoen 01.01.2020.

    Jako poucno

  • Ivana_Os_1991 01.01.2020.

    dajte poradite na gramatici 'fotka od archieja' djeca u 1. osnovne znaju da postoje posvojnj pridjevi...🙄

Komentiraj...
Vidi sve komentare