Obavijesti

Show

Komentari 5

Kraljevski par uz novu fotku Archieja poželio sretnu 2020.

Kraljevski par uz novu fotku  Archieja poželio sretnu 2020.
9

Bilo nam je divno upoznati mnoge od vas diljem svijeta i jedva čekamo upoznati vas još više iduće godine. Nadamo se da će 2020. svakome od vas donijeti zdravlje i sreću, poručili su Meghan i Harry uoči Nove godine

VIDEO

Princ Harry (35) i Meghan Markle (38) pokazali su dosad neviđenu fotografiju svog sina Archieja, koja se našla u kompilaciji njihovih devet najvažnijih trenutaka u 2019. Fotografije su objavili sinoć uz pjesmu benda Coldplay 'Clocks'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Na fotografiji se vidi kako princ Harry stoji uz jezero, a vjerojatno je snimljena u njihovom kanadskom božićnom skrovištu na Vancouver otoku, piše Daily Mail. Archie na glavi ima kapicu, a odjeven je u smeđu jaknu i čizmice od ovčje kože koje su bile dar australskog guvernera Petera Cosgrovea.

Meghan Markle ne stari: Ostala je identična kao prije 22 godine
Meghan Markle ne stari: Ostala je identična kao prije 22 godine

- Bilo nam je divno upoznati mnoge od vas diljem svijeta i jedva čekamo upoznati vas još više iduće godine. Nadamo se da će 2020. svakome od vas donijeti zdravlje i sreću - napisali su Meghan i Harry uz objavu na društvenoj mreži.

Harry i Meghan proveli su prvi Božić s malenim Archiejem u više od 14 milijuna dolara vrijednom dvorcu.  Na odmoru daleko od Londona uživat će čak šest tjedana. Meghan je inače u Kanadi živjela sedam godina. 

- Vojvoda od Sussexa bio je čest posjetitelj Kanade, a vojvotkinji je bio dom sedam godina prije nego što je postala članom kraljevske obitelji - rekao je izvor za britanske medije. Vojvotkinja je živjela u Torontu prije nego što se pridružila kraljevskoj obitelji. Zbog Harryja pozdravila se s likom Rachel Zane u popularnoj seriji 'Suits' koja ju je lansirala među zvijezde. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Pokretanje videa...

13:40
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...
Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu