To je to što me zanima!

Kraljevski život na megajahti: 'Zlatna jahta' princa Harryja

Interijer joj je uređen u neobaroknom stilu. Dominira tamnocrvena, no kuhinja je ružičasta. Gotovo svaka prostorija ima plazma televizor. Jahta ima dva šanka...
Vidi originalni članak

Sportska megajahta O'Khalila izrađena je od aluminija, a zovu je 'zlatna jahta'. Duga je 46 metara. Pokreću je tri dizelska motora, a većina ostalih jahti ima dva. Zbog toga O’Khalila može postići brzinu od 34 čvora, odnosno 63 km/h. Jedna je od bržih jahti koje su ovo ljeto plovile oko Hvara. Prima 12 gostiju. Ima pet kabina i osam članova posade. Interijer je uređen u neobaroknom stilu. Gotovo svaka prostorija ima veliki plazma televizor. Jahta ima dva šanka. Jedan je na palubi, a drugi u dnevnom boravku. Na palubi su i veliki stol za objed te nekoliko ležaljki. 

U jahti prevladava tamnocrvena, no kuhinja je ružičasta. Gosti na raspolaganju imaju i dva jet skija i kajaka. Jahtu su proizveli 2007. godine, a napravili su je, kako kažu u Palmer Johnsonu, najpoznatijem proizvođaču luksuznih jahti, za čovjeka koji nije nimalo štedio. Međutim, u prodaji je od ožujka. Za nju traže 112 milijuna kuna. Britanski princ Harry na O'Khalilu ukrcao se u subotu. Nakon divljeg noćnog provoda s društvom se na 'zlatnoj jahti' odmarao na Visu. 

Idi na 24sata

Komentari 88

  • blonde 05.09.2011.

    dok god narod živi u prošlosti sa bezveznim likovima sa titulama, biti će ovakvih ružnih, bahatih spodoba, da uživaju na njihov račun. Uostalom, oni samo koriste i uživaju u ljudskim glupostima...Ej, čovječe probudi se, iz sna prošlosti i živi u sadašnjosti...to je poruka svima onima koji imaju kraljeve, prinčeve i drugih titulaša. Život već odavno nije bajka, već bolna stvarnost, stoga treba izbaciti sve parazite koji stvaraju tu bol, na račun malog čovjeka.

  • croluka 05.09.2011.

    Taj mali balavi razmaženi snobovski bahati neradnik pliv u perverznom luksuzu a 10 metara od njega ljudi jedva spajjaju kraj krajem... Fuj kapitalizam ! Fuj robovlasništvo !

  • croluka 05.09.2011.

    Lijepe su bijele jahte, ovu bi nazvao "govno" po specifičnoj boji govna..

Komentiraj...
Vidi sve komentare