To je to što me zanima!

Kraljica Elizabeta nudi posao: 33 dana odmora, ručak gratis

Natječaji kraljevske obitelji na Otoku su tradicionalno medijski popraćeni pa je samo u posljednjih godinu dana bio raspisan i natječaj za batlera početnika, perača suđa, event managera, vrtlare, kućne pomoćnice...
Vidi originalni članak

Život u Buckinghamskoj palači a da pritom niste član kraljevske obitelji i ne dičite se plavom krvlju? Moguće je. Naravno, samo za zaposlenike, i to stotine njih koji rade razne poslove za pripadnike Krune. Posljednji u nizu oglasa kraljevske obitelji traži voditelja društvenih mreža koji će brinuti o online imidžu kraljice Elizabete II (93), a interesa ne nedostaje.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- 33 dana godišnjeg odmora, besplatan ručak i prilika da kreirate sadržaj za milijune ljudi - stoji u opisu beneficija ovog radnog mjesta. 

Nedavno je kraljica tražila i kuhara, no plaće su za mnoge bila razočaranje. Kraljica obožava čokoladu i torte, stejkove, ribu, ali posebno voli imati čovjeka od povjerenja u kuhinji, no plaća za koju je kraljičin kuhar zaposlen je otprilike 15.000 kuna na mjesec. Za smještaj se kuhar, kao ni buduća posluga, ne mora brinuti. Zdanje iz 18. stoljeća, u kojem s princom Filipom (98) kraljica i dalje živi posjeduje 775 soba, od kojih je velik broj upravo za poslugu.

ODGOVOR NA TRAČEVE Kraljica Elizabeta: 'Ne idem u mirovinu ni kad mi bude 95...'

Nije kraljica cicija, pa je kuhar kraljevske obitelji dobio i dva dana u tjednu slobodno, na čemu bi mu definitivno pozavidjeli dojučerašnji kolege s kojima je radio sezonu.

Natječaji kraljevske obitelji na Otoku su tradicionalno medijski popraćeni pa je samo u posljednjih godinu dana bio raspisan i natječaj za batlera početnika, perača suđa, event managera, vrtlare, kućne pomoćnice... Najsličniji oglas ovom aktualnom je onaj Elizabetin od prije godinu dana kad je traženja službenika za digitalnu komunikaciju u ime obitelji ponudila plaću od oko 21.000 kuna, standardan broj dana godišnjeg i sobu u domu britanskih monarha.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • 15.12.2019.

    Javlja se Šarić a zabavu nudi gratis.

  • 15.12.2019.

    dobro su svi plaćeni imaju visoke plaće

  • S.T.A.R.S 15.12.2019.

    Mladenka

Komentiraj...
Vidi sve komentare