To je to što me zanima!

Kraljica je našla puža u salati, pa je kuharima poslala poruku

Knjiga 'Dinner At Buckingham Palace' otkriva kako kraljica bira obroke s liste prijedloga koje joj dostavi chef Buckinghamske palače. S olovkom označava jela koja želi jesti...
Vidi originalni članak

Britanska kraljica Elizabeta II. (92) pronašla je mekušca u salati, a zatim uputila pismo kuharima. Otrgnula je papir iz knjige komentara, koju koristi zbog povratnih informacija o jelima u palači, te zamotala puža u njega i napisala poruku. 

- Pronašla sam ovo u salati, možete li to pojesti? - upitala ih je kraljica putem poruke, piše Daily Mail. 

Sve se dogodilo prije nekoliko godina, a opisano je u novoj knjizi 'Dinner At Buckingham Palace'. Knjiga otkriva kako kraljica bira obroke s liste prijedloga koje joj u kožnoj knjizi dostavlja Mark Flanagan, chef Buckinghamske palače. Naime, Elizabeta olovkom označava jela koja želi jesti, a ona koja joj se ne sviđaju prekriži. 

Ponekad ima zamjerke, ali ipak kraljica nije preizbirljiva. 

- Kraljici ne smeta previše što jede, no ne voli hranu poput riže ili krumpira - rekao je za CNN Darren McGrady (56), bivši kraljičin chef.

Kraljica jede ribu na žaru ili s povrćem i salatom, no slabost joj je čokolada. 

- No, mora biti tamna čokolada, čim tamnija to bolja. Nije bila luda za mliječnom ili bijelom čokoladom - dodao je Darren.

Njezin suprug Filip (92) ljubitelj je vina. Ukoliko mu se jako svidi, na bocu vina ispiše olovkom 'dobro' ili 'jako dobro' kako bi mu je osoblje moglo opet ponuditi. 

VIDI OVO! Meghan Markle ne smije otvarati svoje božićne poklone?!

NE VJERUJTE SVEMU ŠTO VIDITE: Prava istina o onim savršenim slikama fit djevojaka s Instagrama!

Idi na 24sata

Komentari 22

  • klub za ludake 13.11.2018.

    bar znas kako izgleda puz u stvarnosti jer ga nikad nisi vidjela u zivo 😄mogu i ja biti kraljica ...ja nemogu naci muza de biti kraljica 😂

  • 13.11.2018.

    nece kuhar zbog toga dobiti otkaz

  • jugo15 13.11.2018.

    Reptiloidi vladaju svijetom iz sjene

Komentiraj...
Vidi sve komentare