To je to što me zanima!

Kraljica noćima ne spava nakon provale: 'Prestravljena je...'

Elizabeta II. je nakon sličnog incidenta prije više od dva tjedna priprijetila svojem osiguranju. Sada strahuje za sigurnost svih članova obitelji, rekao je izvor blizak dvoru
Vidi originalni članak

Iako su provalnici uhićeni, kraljica je van sebe, prenosi The Sun

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Podsjetimo, policija je uhitila muškarca (31) i ženu (29) koji su prije nekoliko dana provalili na imanje kraljice Elizabete II. (95) i ušli na teren Kraljevske lože u Windsor Great Parku koja je inače službena rezidencija princa Andrewa (61). U vrijeme incidenta, on je bio kod kuće.

Par je šetao posjedom do kapele Svih svetih u kojoj se Elizabeta II moli. Kraljica tamo šeće i svoje psiće te boravi s konjima. 

'GLAVE ĆE PASTI' Nepoznati uljezi upali na imanje Kraljice: Ma ovo je neoprostivo!

- Ovo je nevjerojatan propust. Svi su bili u pripravnosti nakon što je nepoznata žena nedavno isto tako ušetala na imanje. Pojedinci iz osiguranja mogli bi dobiti otkaz - rekao je izvor za The Sun

Podsjetimo, prije više od dva tjedna osiguranju se dogodio sličan propust. Naime, zaštitari su ženu (44), koja je tvrdila da je zaručnica princa Andrewa, pustili u njegovu službenu rezidenciju u Windsoru.

Zaštitari su se branili time da je žena bila tako njegovana i profinjena da nisu mogli zamisliti da laže. Kasnije se ustanovilo da je riječ o mentalno nestabilnoj osobi koja je 20 minuta provela lutajući po dvorištu prije nego što je krenula u rezidenciju i pitala člana osoblja gdje je vojvoda. Zaposlenik je odmah shvatio da nešto nije u redu. Zadržao ju je u predvorju i pozvao policiju. Kad je policija stigla, žena se predstavila kao Irene Windsor i rekla da živi s princom Andrewom.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Nakon tog incidenta je kraljica navodno zaprijetila osiguranju da se takvo što više nikada ne smije ponoviti.  

Izvori bliski dvoru sad tvrde da je kraljica prestravljena i ne može vjerovati da se to opet dogodilo s obzirom na vojsku zaštitara koja čuva imanje.

- Prestrašena je, nije spavala nekoliko noći i strah ju je za vlastitu sigurnost, ali i sigurnost ostalih članova obitelji. Sigurno će dio osiguranja snositi neku sankciju - rekao je izvor blizak kraljici. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • nap 03.05.2021.

    gdje je osiguranje?

  • bircus 03.05.2021.

    traže famozni zeleni dijamant...otet od kolonija..došli po svoje

  • zpz 03.05.2021.

    Pozovite Jožu Manolića, on ko stari udbaša bi riješio to dok kraljica skuha čaj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare