To je to što me zanima!

'Kraljica' plastičnih operacija je spremna raditi nakon bankrota

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Katie se nedavno upisala na tečaj vrijedan 2000 funti kako bi naučila kako primijeniti filer za usne i botoks kako bi unaprijedila svoje vještine za novu godinu
Vidi originalni članak

Bivša manekenka Katie Price (43) je izjavila da se osjeća 'svježe i uzbuđeno' uoči zarađivanja vlastitog novca nakon što je bankrotirala.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U četvrtak je podijelila na Instagramu uređene slike sebe dok je radila niz razigranih poza. Na fotografijama izgleda neprepoznatljivo nakon svih plastičnih operacija kojima se podvrgnula te filterima koje koristi za uređivanje slika.

MILLIE COURT Reality zvijezda izolaciju krati u hotelu: Skinula se u vrući bikini na balkonu i razveselila susjede

Price je ovo ljeto dokumentirala cijeli proces uljepšavanja pod nožem na koje je otišla u Tursku za svoj YouTube kanal, a zahvate koje je radila su liposukcija cijelog tijela, podizanje očiju, liposukcija podbratka, podizanje usana i injekcija masnoće u stražnjicu. Za nju takve operacije nisu novost jer je priznala kako više ne zna koliko je puta operirala grudi, ali da je 'sigurno više od 12 puta'. Isto tako je rekla da na njoj 'botoks više ne djeluje' s obzirom na to u kojim količinama ga koristi zadnjih 13 godina.

Katie se nedavno upisala na tečaj vrijedan 2000 funti kako bi naučila kako primijeniti filer za usne i botoks kako bi unaprijedila svoje vještine za novu godinu.

Katie je 2019. godine proglasila bankrot nakon što je sud utvrdio da se nije pridržavala plana za otplatu svojih dugova, procijenjenih na 800 tisuća funti.

 

SEKSI PJEVAČICA Rita Ora pokazala tijelo u mini bikiniju na pješčanoj plaži: 'Samo pokušavam meditirati'

Bila je prisiljena odreći se svoje 2 milijuna funti vrijedne vile s 11 spavaćih soba mjesec dana kasnije nakon što je vlasništvo prepisala na povjerenika.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • retita🦋 07.01.2022.

    Izgleda kao da je svih 11 soba koristila istovremeno.

  • 06.01.2022.

    Ovo je ćlanak žanra taman za snajpera..... trpoteca..... itd. 🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare