To je to što me zanima!

'Kraljica' plastičnih operacija prekršila je zabranu prilaska, prijeti joj odlazak u zatvor

Ona se danas mora pojaviti na Lewes Crown sudu zbog kršenja zabrane prilaska Michelle Penticosti, zaručnici njenog bivšeg muža Kierana Haylera. Prijeti joj kazna od pet godina zatvora
Vidi originalni članak

Prometni prekršaji, nasilje u obitelji, bezbroj plastičnih operacija, alkohol i droga. Život televizijske voditeljice Katie Price (43) prožet je skandalima. U posljednje vrijeme sve više se pojavljuje u sudnicama nego na televiziji, piše The Sun.

KATIE 'UPECALA' MLAĐEG Reality zvijezda morala braniti zaručnika od bijesnih fanova: 'Ljudi, nije me udario, vjerujte'

Ona se danas mora pojavila na Lewes Crown sudu zbog kršenja zabrane prilaska Michelle Penticosti, zaručnici njenog bivšeg muža Kierana Haylera. Ona je priznala krivnju te joj sada prijeti zatvorska kazna, piše Mirror.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Priznali ste krivnju i svjesni ste da ste to kazneno djelo počinili dok ste bili osuđeni na uvjetnu kaznu zbog čega vam prijeti odlazak u zatvor - rekao je sudac.

Price je bivšem mužu poslala brojne verbalne poruke među kojima i: 'Reci svojoj ku*vi da me se okani'. Inače, sud je zabranio Price da stupi u kontaktu s Penticosti, izravno, ali i preko drugih ljudi.

Njen odvjetnik vjeruje kako neće ići u zatvor, jer su sporne bile samo riječi "reci svojoj". Na sudu se mora pojaviti 24. lipnja za izricanje kazne.

Uz ovo suđenje, Price ima i problema s prometnim prekršajima. Zvijezdi je vozačka oduzeta šest puta, a policija ju je uhitila u rujnu prošle godine dok je u BMW-u vozila brzinom iznad dopuštene u blizini svoje vile u Horshamu u zapadnom Sussexu, piše Daily Mail.

POKAZALA NOVE GRUDI Katie Price. Ne tone. Ona pluta

Sve se dogodilo 11 dana prije nego je slupala auto i završila u bolnici. Tada su britanski mediji pisali kako e razina alkohola u njezinoj krvi bila dvostruko viša od zakonske granice te je usto bila i pozitivna na kokain. 

Izbjegla je zatvor i dobila uvjetnu kaznu od 16 tjedana jer se prijavila u centar ta rehabilitaciju. Zbog prometnih prekršaja na sudu bila najmanje 16 puta.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 25.05.2022.

    Obrve i zubi.

  • post it 25.05.2022.

    I kao takva je sveprisutna u medijima.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare