To je to što me zanima!

'Kraljica popa' stavila čipkastu masku na lice, a onda fanove iznenadila dijamantnim zubima

Bila je žustri protivnik plastičnih operacija, a sada bez njih ne može živjeti. Nikada se ne bih podvrgnula estetskoj operaciji. Gadi mi se i sama pomisao da vas netko uspava, a zatim napadne nožem, rekla je ranije
Vidi originalni članak

Kraljica popa Madonna (63) ne prestaje šokirati svoje fanove. Ovog puta objavila je video u kojem nosi čipkastu masku na licu dok puši nargilu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Odjenula je crnu Balenciaga jaknu, a na lice je stavila čipkastu masku koja je otkrila samo njezine oči i zube s dijamantima. Sudeći po osmijehu, bila je odlično raspoložena.

Pjevačica je prošlog vikenda sa sinom pratila napetu borbu između boksača Gervonte Davisa (27) i Ronalda Romera (27). Snimili su ih paparazzi u dvorani Barclays u Brooklynu. Pokušala se 'sakriti' iza ružičastih naočala, no to joj baš i nije uspjelo. Mnogi su primijetili njezino pomalo prezategnuto lice 

Često je na meti kritika zbog svog izgleda. Fanovi smatraju da je pretjerala s kozmetičkim tretmanima te da se od njih više ne može normalno ni nasmijati. 

OSTALI SU U DOBRIM ODNOSIMA Madonna prekinula s 35 godina mlađim dečkom: 'Dogodilo se puno stvari između njih...'

Madonna je nekad bila žustri protivnik plastičnih operacija, a sada bez njih ne može živjeti.

- Nikada se ne bih podvrgnula estetskoj operaciji. Gadi mi se i sama pomisao da vas netko uspava, a zatim napadne nožem kako bi vas uljepšao. Svoju pojavu dugujem genima i zdravom načinu života - izjavila je 2018. godine.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 02.06.2022.

    Boze sacuvaj @Lola.

  • 01.06.2022.

    Za žalit.

Komentiraj...
Vidi sve komentare