Show

Komentari 1

Madonna prekinula s 35 godina mlađim dečkom: 'Dogodilo se puno stvari između njih...'

Madonna prekinula s 35 godina mlađim dečkom: 'Dogodilo se puno stvari između njih...'

Ima natrpan raspored, radi na svom nadolazećem autobiografskom filmu, glazbi i brine se o svojoj obitelji. Između Madonne i Ahlamalika još uvijek postoji ljubav, ali su ipak odučili prekinuti, izjavio je izvor za strani medij

Pop kraljica Madonna (63) prekinula je s 35 godina mlađim dečkom Ahlamalikom Williamsom (28) zbog posla. Ne može uskladiti poslovan i privatan život.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ima natrpan raspored, radi na svom nadolazećem autobiografskom filmu, glazbi i brine se o svojoj obitelji. Dogodilo se puno stvari. Između Madonne i Ahlamalika još uvijek postoji ljubav, ali su ipak odučili prekinuti. Ostali su u dobrim odnosima - izjavio je izvor blizak pjevačici za Mirror.

Pjevačica je ranije poslala simboličnu poruku kojom je aludirala na prekid.

- Kad netko nije pravi za tebe, Bog će učiniti da te ta osoba povrjeđuje sve dok ne postaneš dovoljno jak da je pustiš - napisala je Madonna na Instagramu.

Podsjetimo, par se upoznao 2015. godine na Madonninoj turneji, a četiri godine kasnije započeli su vezu. Mnogi njezini prijatelji bili su zabrinuti zbog velike razlike u godinama.

- Ona uopće ne želi ni gledati muškarce koji nisu barem upola mlađi od nje. Njezini prijatelji misle kako bi se trebala fokusirati na starije tipove ako uopće želi neku ozbiljniju vezu. Sjajno je što joj još uvijek uspijeva zavesti takvu djecu, ali ako pogledate povijest njezinih ljubavnih veza, jasno vam je da to neće potrajati - izjavio je tada anonimni izvor.

POGLEDAJTE VIDEO: ZVIJEZDE VRIŠTE S DARKOM STOŠIĆEM

Najčitaniji članci