To je to što me zanima!

Kraljica popa tresla guzom pred kamerom: 'Ma što ste učinili s Madonnom, gdje je nestala?

Pjevačica je zaplesala u plavoj trenirci marke 'Balenciaga'. Ispod je obukla crnu dolčevitu, široke i poderane plave traperice s crnim prozirnim hulahopkama, crne rukavice bez prstiju, naušnice s križem i crnu šiltericu
Vidi originalni članak

Pjevačica Madonna (64) objavila je video na TikToku u kojem pleše uz pjesmu reperice Big Boss Vette, 'Pretty Girls Walk'.

POGLEDAJTE VIDEO:

@madonna

 

♬ Pretty Girls Walk - Big Boss Vette

Madonna je gledala u kameru dok je koračala prema njoj i pomicala ruke oko lica prije nego što se okrenula i stavila desnu ruku na donji dio leđa prije nego što je počela twerkati, piše PageSix.

- 'Doista je nevjerojatna i jedinstvena', 'Madonna je kraljica', 'Kako cool', 'Nemoguće je ne voljeti Madonnu', 'Gdje je Madonna i što ste učinili s njom?', 'Je li ovo Madonna?' pisali su zbunjeni pratitelji u komentarima.

Pjevačica je zaplesala u plavoj trenirci marke 'Balenciaga'. Ispod je obukla crnu dolčevitu, široke i poderane plave traperice s crnim prozirnim hulahopkama, crne rukavice bez prstiju, naušnice s križem i crnu šiltericu. 

Nakon dodjele Grammyja, Madonna je bila jedna od voditeljica, a mnogi su je prozvali da je pretjerala sa zahvatima. Pjevačica je nedavno objavila novu fotografiju i pohvalila se izgledom nakon operacije. 

Podsjetimo, nakon negativnih komentara na račun njenog izgleda nakon Grammyja, Madonna se oglasila putem društvenih mreža.

NAKON OPERACIJE Madonna se pohvalila kako joj je splasnula oteklina na licu: 'Pogledajte kako sam slatka...'

- Ponižavali su me od početka moje karijere, ali shvaćam da je sve ovo test i sretna sam što ću ići putem koji će svim ženama olakšati godine koje dolaze. Jer kako kaže Beyonce: 'Nećeš mi slomiti dušu' - napisala je u objavi na Instagramu.

POGLEDAJTE SPOJ NA SLIJEPO: ODMAH GA ODBILA JER NE VIDI SVRHU

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare