To je to što me zanima!

Kraljica twerkinga izazvala je kaos: Ovo je naš plesni protest

Prvo hrvatsko natjecanje u twerkingu možete pratiti od nedjelje do četvrtka sljedeća tri tjedna samo na 24sata. Prije kandidatkinja, upoznajte vatrenu mentoricu Polinu
Vidi originalni članak

Imala sam pravi spartanski odgoj, uvijek se nešto treniralo. Tata je bio peti u judu u cijelom Sovjetskom Savezu, a mama je plesala narodne plesove, kaže Ruskinja Polina Golubeva.

U toplu Hrvatsku s hladnog Urala preselila se nakon što je došla u Split na godišnji odmor. Nije joj vrijedila diploma prava iz Moskve, pa se okrenula sportu te je položila za trenericu fitnessa.

- Majka mi je iz naroda Komi, a otac Rus, inženjer rudarstva. Odrastala sam u gradu Vorkuta, poznatom po rudarstvu, ribi i kavijaru - kaže Polina.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Osim što radi kao trenerica fitnessa i twerkanja, Polina radi u marketingu u marini Frapa u Rogoznici, a ima položenu i najvišu kategoriju u latinoameričkim plesovima. Twerkanje je primijetila putujući po svijetu i shvatila da toga kod nas nema.

- Rekli su mi da sam luda, da su Hrvati prekonzervativni. No ja ne furam neku vulgarnost nego to sve radim i podučavam sportski - kaže Polina, koja je za trenericu twerkanja polagala u Pragu i u Moskvi.

Idi na 24sata