To je to što me zanima!

Kraljica zapošljava osobu koja će joj voditi Instagram. Plaća? 230.000 kn godišnje plus bonus

Onaj tko želi raditi taj posao treba imati digitalnu pismenost, dobro oko za detalje, kreativan njuh i odlične vještine copywritinga. Također, potrebna je sposobnost za brzu prilagodbu i dobra organizacija te planiranje
Vidi originalni članak

Kraljica Elizabeta II. (94) traži radnika koji će joj, među ostalim, voditi Instagram profile Buckinghamske palače. Oglas za posao objavljen je na službenoj stranici The Royal Household

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Natječaj je otvoren do 7. veljače ove godine, a razgovor za posao na rasporedu je također u veljači. Na stranici je vidljiva i plaća - 27.000 funti godišnje, odnosno oko 230 tisuća kuna plus bonusi. 

Sretnik ili sretnica koja se zaposli radit će 37 i pol sati tjedno, a posao, naravno, ne može dobiti bilo tko. Evo uvjeta.

OTKRIO GLASNOGOVORNIK Kraljica Elizabeta II. i princ Filip cijepili su se protiv korone...

Poželjna je fakultetska diploma, a onaj tko želi raditi za kraljicu treba imati digitalnu pismenost, dobro oko za detalje, kreativan njuh i odlične vještine copywritinga. Također, potrebna je sposobnost za brzu prilagodbu i dobra organizacija te planiranje.

- Nijedan dan neće biti isti. I dok podržavate druge, imat ćete veliku priliku za razvoj vlastite karijere. Bit ćete ohrabreni da napravite utjecaj na srce ove slavne institucije - stoji u oglasu.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • sexy_trubadur 27.01.2021.

    ajmo joj poslati ove nase trolove ,treba samo imati parizera

  • Zivjela Cenzura! 27.01.2021.

    Pa to nije ni 100 000 kn mjesečno.

  • IAMGOD 27.01.2021.

    Kako je jedan pametni čovjek jednom rekao:"3 stvari su neograničene:Svemir,ljudska glupost i kraljičin životni vijek"

Komentiraj...
Vidi sve komentare