To je to što me zanima!

Krasotica Luna Valas kao 'sestra noći' u najnovijem spotu Borne Čopa: 'Savršeno ju je utjelovila'

Spot je sniman na atraktivnim lokacijama u centru Zagreba i Borninom kvartu Dubravi. Režiju potpisuje Mladen Stanić, a za vizualni kreativni koncept zadužena je bila Lana Puljić iz Lokomotive
Vidi originalni članak

Borna Čop, dugogodišnji gitarist grupe Film, koncertnu stanku izazvanu pandemijom iskoristio je za pokretanje autorske karijere. U spotu za prvu pjesmu 'Sestro noći' pokazao je i modno lice rock'n'rolla.

JURA STUBLIĆ U TVORNICI 'Ako ja umrem, Film će svirati na jesen ponovno bez mene...'

Autor pjesmu opisuje kao pravi, punokrvni rock singl s moćnim gitarskim rifovima i snažnim zaraznim refrenom. U pomno osmišljenom video spotu u kojem se pojavljuje manekenka Luna Valas (25).

Spot je sniman na atraktivnim lokacijama u centru Zagreba i Borninom kvartu, Dubravi. Režirao ga je Mladen Stanić, a za vizualni kreativni koncept zadužena Lana Puljić, dizajnerica modnog brenda Lokomotiva. Glazbenik je otkrio kako je došlo do spajanja glazbene i modne priče.

POGLEDAJTE VIDEO: 

 - S dizajnericom Lanom Puljić veže me dugogodišnje prijateljstvo, a upoznao nas je Jura Stublić, frontmen grupe Film u kojoj sviram preko 15 godina. U zajedničkim druženjima Lana me uvodila u zanimljivi svijet mode, koji je prirodno kompatibilan s rock glazbom jer nas često nadahnjuju iste ideje: slobode, odvažnosti, senzualnosti kao i izlaska iz zadanih okvira. Sudjelovao sam u odabiru glazbe za revije Laninog modnog brenda Lokomotiva, a s obzirom na to da mi je vizualni dio prezentacije iznimno važan, suradnja s Lanom bila je logičan nastavak naše priče. Na jednoj od modnih revija zapazio sam Lunu Valas, koja je u videospotu pjesme savršeno utjelovila zavodljivu Sestru noći - ispričao je Borna za Gloria.hr

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare