To je to što me zanima!

Kratko je trajalo: Sinead nakon samo 18 dana prekinula brak

Pjevačica je na svojoj internetskoj stranici objavila poruku javnosti u kojoj je objavila da prekida svoj brak s Barryjem Herridgeom, s kojim se vjenčala u Las Vegasu
Vidi originalni članak

Sinead O'Connor (45) nakon 18 dana prekinula je brak sa Barryjem Herridgeom. Na internetu je napisala kako je htjela informaciju zadržati za sebe, ali nakon što je shvatila da neće uspjeti, odlučila je sama objaviti kraj svog četvrtog braka. 

Otkrila je da je brak prekinula jer je vidjela da će njen novi suprug s njom biti nesretan jer su previše različiti, a i on je povjerovao u sliku koju su o njoj stvorili mediji.

Stoga ga je, kako je rekla, 'oslobodila' jer ga voli.

- On je divan čovjek i jako ga volim. Žao mi je što nisam malo običnija žena i mislim da smo malo prebrzo ušli u brak - napisala je Sinead.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • beebee 27.12.2011.

    e sinead, sinead što od tebe posta...nekad tako slatka i talentirana sad je još samo jedna od onih koje se bjesomućno udaju i razvode, kao da su ćorave i gluhe rekle "da" pa da prije nisu znale neke stvari. a čak je ne možeš ni svrstati u kategoriju "starleta". velika šteta....

  • KanaanZg 27.12.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • dorka 27.12.2011.

    Bože!!! Ova žena što starija, to luđa!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare