To je to što me zanima!

Kratko je tugovala: Gigi Hadid sada ljubi Lewisa Hamiltona?

NE GUBE VRIJEME Viktorijina anđelica i sportaš, koji su se upoznali na snimanju reklame za modni brend Tommy Hilfiger, navodno naveliko razmjenjuju 'vruće' poruke
Vidi originalni članak

Iako je prije svega nekoliko dana prekinula s pjevačem Zaynom Malikom (25), manekenka Gigi Hadid (22) navodno opet ljubi. Naime, strani mediji pišu kako je prilično bliska s vozačem Formule 1 Lewisom Hamiltonom (33).

PRIORITET KARIJERA I NOVAC Zayn i Gigi su prekinuli: Imaju ludi raspored i nikad se ne vide

Manekenka i sportaš, koji su se upoznali na snimanju reklame za modni brend Tommy Hilfiger, navodno naveliko razmjenjuju 'vruće' poruke.

- Prvo su flertovali, diskretno, jer je Gigi bila zauzeta - rekao je izvor blizak sportašu, koji je dodao kako je među njima itekako vidljiva 'kemija'.

Inače, nije prvi put da se Gigi i Hamilton povezuju. I 2015. su se mediji raspisali kako je dvojac prilično blizak.

PROMIJENIO MIŠLJENJE Hamilton kupio nećaku haljinu nakon što mu se javno narugao

Podsjetimo, Gigi i Zayn bili su zajedno dvije godine, a prekinuli su zbog, kako tvrde, pretrpanih rasporeda. Par je započeo vezu u studenom 2015., tri mjeseca nakon što je glazbenik prekinuo zaruke s pjevačicom Perrie Edwards (24) iz ženskog benda Little Mix. Gigi je nekoliko tjedana prije prekinula s američkim pjevačem Joeom Jonasom (28). Zayn je prišao manekenki na zabavi Victoria's Secret i pozvao ju na spoj. 

Hamiltona je pak prije nekoliko mjeseci bivša djevojaka Veronica Valle (26) optužila da se u njihovoj vezi ponašao zastrašujuće.

- On je dvostruka ličnost poput Dr. Jekylla i Mr. Hydea. Jako brzo mijenja raspoloženja, a ponekad se naljuti na najobičnije gluposti - kaže Veronica. 

Pročitajte zašto je Gigin bivši dečko Zayn postao predmet sprdnje na Internetu.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • plik 21.03.2018.

    tja, ništ spektakularno.. komad mesa ko komad mesa...

  • 19.03.2018.

    Sve je to reklama ... zayn treba reklamu radi idvajanja od sastava, a sad Hamilton zbog neceg drugog i tako vam to ide kod poznatih.

  • dailies 19.03.2018.

    Sve je to normalno za slavne osobe,nema tu puno ljubavi

Komentiraj...
Vidi sve komentare