To je to što me zanima!

Kreće modni spektakl u Splitu: 'Osmijeh je najbolji dodatak'

Pravi spektakl slijedi kada najbolje hrvatske manekenke prošetaju pistom Dentelli terase u najnovijoj kolekciji kreativnog vizionara i zasigurno jednog od najtalentiranijeg hrvatskih dizajnera Igora Djuge
Vidi originalni članak

Dentelli klinika iz Splita predstavlja prvi u nizu od tri zabavna programa svog Dentelli Fashion Showa koji će biti 10. lipnja u 19 sati na terasi klinike u Mallu of Split. 

- Dovodimo svijet visoke mode na našu terasu - kažu organizatori. 

Guy Pardillos, mađioničar koji se predstavio hrvatskoj publici i u showu 'Supertalent', pokazat će najnovije trikove i svoje vještine iz mađioničarskog svijeta. Za smijeh su zaduženi naši popularni stand up komičari iz Splitske Scene, a večeri će se pridružiti i Marko Bilić iz Cigar Club Mareva koji će imati 'cigar presentation'.

Pravi spektakl slijedi kada najbolje hrvatske manekenke prošetaju pistom Dentelli terase u najnovijoj kolekciji kreativnog vizionara i zasigurno jednog od najtalentiranijeg hrvatskih dizajnera. Igor Djuga predstavit će svoju kolekciju samo za odabrane goste Dentelli Fashion Showa, a posebne gošće večeri su Dentelli klijentice koje će uz predivnu odjeću Igora Djuge pokazati i svoj najnoviji adut - prekrasni osmijeh.

Za vrhunsku atmosferu i after party zadužen je karizmatični DJ Mathew Bee.

Dentelli klinika pruža sve usluge stomatologije na jednom mjestu uz pomoć najmodernije opreme i visoko kvalitetnih materijala. Klinika se vodi individualiziranim pristupom svakom pacijentu. Naša je misija pružiti iznimnu, visoko kvalitetnu uslugu temeljenu na iskustvu, stručnosti i povjerenju te da opuštajuća atmosfera vedrog prostora, moderno uređenje i šareni dječji kutak za mališane obrišu svaki strah pretvarajući vaš dolazak u ugodan doživljaj. Doktorica Martina Karlo i njen tim stručnjaka garantiraju osmijeh koji će promijeniti vaš život. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Boa Constrictor 01.06.2021.

    Još uvjek pokušavam skužiti smisao ovog članka. Ne ide mi baš. Jel to plaćena reklama? Cure ti i nisu baš nešto..

Komentiraj...
Vidi sve komentare