To je to što me zanima!

Kriju vezu: Goran Vlaović ljubi 17 godina mlađu Ivanu Mišuru

Mišura je ljetos prekinula s glumcem Lujom Kunčevićem nakon godinu i pol dana veze. O njihovom prekidu počelo se govoriti kada se Lujo na premijeri filma 'Osmi povjerenik' pojavio bez Ivane...
Vidi originalni članak

Nakon što se spisateljica i kolumnistica Milana Vlaović (47) prošle subote udala za direktora agencije Pepermint, Borisa Kovačeka (45) u Zagrebu, šuška se kako ni njezin bivši suprug Goran Vlaović (46) već neko vrijeme ne solira. Bivši nogometaš u vezi je sa 17 godina mlađom bivšom Miss Universa Ivanom Mišurom (29), piše Story

Novogradiščana i Zagrepčanku upoznali su zajednički prijatelji prije dvije i pol godine, a do nedavno ih je vezalo samo prijateljstvo. Goran i Ivana postali su par prije nekoliko mjeseci, ali svoju ljubav kriju od javnosti, piše Story. 

Bivši nogometaš i Milana razveli su se prije sedam godina, a imaju kćer Niku (13) i sinove Marija (22) i Stjepana (24). Par je svoj privatni život rijetko plasirao u javnost pa nije bilo nikakvih naznaka da u njihovom braku postoje problemi koji bi doveli do rastave. 

DRUGI BRAK SPISATELJICE Fešta za obitelj: Milana Vlaović udala se za direktora Kovačeka

Mišura je ljetos prekinula s glumcem Lujom Kunčevićem (28) nakon godinu i pol dana veze. O njihovom prekidu počelo se govoriti još početkom godine kada se Lujo na premijeri filma 'Osmi povjerenik' pojavio bez Ivane. 

- Ostali smo u prijateljskim odnosima - rekao je glumac.

Raskošan i velik, ali vrlo tragičan: Najslavniji brod na svijetu kreće u svoju novu plovidbu?

 

Idi na 24sata

Komentari 85

  • 10.11.2018.

    Rabljeni komadi....

  • 01.11.2018.

    Zašto ne, dobro izgleda za svoje godine, ima para, go for it Goc!

  • Ivica9999 01.11.2018.

    Ljubav

Komentiraj...
Vidi sve komentare