To je to što me zanima!

Kris bi da se snimi film o tome kako su opljačkali Kim u Parizu

Starletina majka već ima koncept filma u glavi i navodno ga je predložila producentima. Kris želi da njenu kći igraju najpoznatije glumice poput Mile Kunis ili Natalie Portman
Vidi originalni članak

Kris Jenner (60) želi unovčiti traumatično iskustvo svoje kćeri Kim Kardashian (36). RadarOnline piše kako je starletina majka predložila da se snimi film o pljački u Parizu.

- Već ima koncept filma u glavi, a navodno je posjetila neke producente i iznijela im prijedloge - rekao je izvor.

Jennerica je bila ta koja je počela promovirati takozvani klan Kardashian-Jenner nakon što je Kimin kućni video procurio u javnost, a izvori tvrde kako sada želi zaraditi i na njenoj pljački.

- Uloge želi dodijeliti najvećim zvijezdama. Mašta o tome da Mila Kunis ili Natalie Portman glume Kim - kaže izvor.

Podsjetimo, Kim je opljačkana prošlog mjeseca. Ukraden joj je nakit u vrijednosti 107,2 milijuna kuna, a napali su je maskirani muškarci u pariškom apartmanu. Starleta, koja je inače bila jako aktivna na društvenim mrežama, od incidenta se nije oglasila.

Njeni prijatelji tvrde kako Kardashianka želi potpuno promijeniti svoj životni stil. Objasnili su kako će starleta od sad umjesto skupocjenog nakita nositi krunicu te da će prestati objavljivati detalje iz svog privatnog života na društvenim mrežama.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • cornelie 08.11.2016.

    Debilnijeg prohtjeva nisam čula.koja kravetina pored svih svjetskih sranja oni bi film o opljačkanoj kuravi mrš

  • jdn 08.11.2016.

    jel doglanoge u zrak

  • Vonchy_1 08.11.2016.

    To bi više bio pornografski žanr nego akcija. Katastrofa

Komentiraj...
Vidi sve komentare