To je to što me zanima!

Kris Kristofferson: Počeo sam gubiti pamćenje zbog boksa

Glazbenik i glumac Kris Kristofferson tvrdi da je, unatoč problemima s gubitkom pamćenja posljednjih godina, blagloslovljen i sretan čovjek koji je okružen obitelji
Vidi originalni članak

Country pjevač, tekstopisac i glumac posljednjih nekoliko godina vodi bitku s gubitkom pamćenja. Kris Kristofferson (77) zbog toga nema problema na nastupima, no naišao je na prepreke na drugim područjima života jer se teško može sjetiti brojnih stvari. 

- Volio bih da moje pamćenje nije toliko loše. Rekli su mi da je to rezultat potresa mozga koje sam imao zbog igranja nogometa i boksanja. Prije nekoliko godina moje pamćenje je jednostavno počelo slabjeti. Ali sjećam se svojih pjesama pa mogu nastupati - rekao je Kris, čiji kolega Glen Campbell (77) također ima problema s gubitkom pamćenja, dijagnosticirana mu je Alzheimerova bolest. 

Unatoč gubitku pamćenja, Kris tvrdi da je blagoslovljen i veoma sretan svojim životom. 

- Jako sam sretan. Imam suprugu Lisu Meyers s kojom sam 33 godine u braku, osmero djece i svi me vole. Jako sam blagoslovljen i u dobrom razdoblju svog života - rekao je. 

Glazbenik će se uskoro pojaviti u novom indie filmu 'The Motel Life' uz Emilie Hirsch, Dakotu Fanning i Stephena Dorffa, no unatoč glumačkoj karijeri tvrdi da je glazba najveća ljubav njegova života. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • kung fu panda 05.11.2013.

    Stari se ,stari se

  • Bezobrazno zelene 05.11.2013.

    Godine nose svoje, nisi ti više mlad..

  • funky_boy 05.11.2013.

    ......dobro dok ne zaboravi iči na pišanje......bitno je na vrijeme krenuti...!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare